Renault, Hippie Caviar Motel’i Duyurdu

Renault, Hippie Caviar Motel’i Duyurdu

​​​​​​​Renault, ilk olarak 2020 yılının sonlarına doğru yeni nesil Kangoo’nun tanıtımını gerçekleştirmişti. Bu tanıtımın ardından şirket, Hippie Caviar Motel ismindeki yeni karavan aracının duyurusunu yapmıştı.

Renault, ilk olarak 2020 yılının sonlarına doğru yeni nesil Kangoo’nun tanıtımını gerçekleştirmişti. Bu tanıtımın ardından şirket, Hippie Caviar Motel ismindeki yeni karavan aracının duyurusunu yapmıştı. Şimdilik yalnızca aracın dış görüntüsünü görebildik.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hippie Caviar Motel, Renault Kangoo’nun üzerine inşa edilmiş bir camper olarak karşımıza çıkıyor. Motel tamamen elektrikli bir motora sahip ve bu motor 120 beygir güç üretebiliyor. Araç, 45 kWh saatlik bataryaya sahip ve bu batarya ile 285 kilometre menzile ulaşabiliyor. Ayrıca Renault’un açıklamasına göre 30 dakikalık şarj ile 170 kilometre bir menzile gidilebiliyor.

Motel, boyutları sebebiyle 2021 yılında tanıtımı yapılan Hotel’e göre çok daha küçük bir yaşam alanına sahip. Aracın katlanabilir yatağa dönüşebilen koltuklara ve bir masaya sahip olduğunu görüyoruz. Ayrıca araç çeşitli saklama gözleriyle panoramik cam tavan gibi özellikleri kullanıcılara sunuyor.

Renault’un hem Motel hem de Hotel araçlarını seri üretime sokup sokmayacağı ise henüz açıklanmadı. Fakat son zamanlarda karavanların popülaritesinin oldukça arttığını düşünürsek Renault’dan yakın zamanda bu tarz bir adım atması beklenebilir.

Advertisement