Porsche GTL Coupe Yalnızca 25 adet Üretilecek

Porsche GTL Coupe Yalnızca 25 adet Üretilecek

Feuerbach Designworks, Feuerbach Porsche GTL Coupe adlı modelin görüntülerini paylaştı. Şirketin 2019 yılında Porsche’nin kurucusu Ferdinand Porsche’nin torunu Christopher Reitz tarafından kurulduğunu söyleyelim.

Feuerbach Designworks, Feuerbach Porsche GTL Coupe adlı modelin görüntülerini paylaştı. Şirketin 2019 yılında Porsche’nin kurucusu Ferdinand Porsche’nin torunu Christopher Reitz tarafından kurulduğunu söyleyelim. Reitz, daha önce Nissan Avrupa ve Fiat’ta baş tasarımcılık olarak görev almıştı. Reitz şimdi de kendi tasarım şirketinin başında olacak. Ayrıca Reitz’in Alfa Romeo ve Maserati içinde çalıştığını belirtelim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Feuerbach Porsche GTL Coupe’nin temeli ise, Porsche 911 GT3’e dayandırılıyor. Motor kaputunun otomobile çok agresif bir hava kattığını söyleyebiliriz. Ayrıca kaputta çoğunlukla karbon detaylara yer verildiğini görüyoruz.

Feuerbach DesignWorks iç mekanın bir görüntülerini de paylaştı. Karbon, deri ve Alcantara karışımına sahip iç mekan göze hoş gelen bir görüntü sergiliyor. Yapılan tasarımda ise iç mekanda dokunmatik multimedya ekranına yer verilmediğini görüyoruz.

GTL Coupe modeli, kaputun altında atmosferik bir 4.3 litrelik Boxer motora yer verildiğini görüyoruz. Motorun 540 beygir güç üretebileceği belirtiliyor. Bunun yanı sıra motora turbo takviyesi eklenerek daha fazla beygir gücüne erişmenin mümkün olduğunu söyleyelim. Son olarak aracın fiyatının vergiler hariç en az 550.000 ABD doları olduğunu belirtmekte fayda var.