Performans Odaklı Audi RS Q8 Otobanda Boy Gösteriyor

Performans Odaklı Audi RS Q8 Otobanda Boy Gösteriyor

RS Q8 1.000 beygir güç ile bizleri kendine hayran bırakıyor. İki buçuk tonluk ağırlığındaki bu yüksek performanslı crossover otomobil, 4.0 litrelik çift turbo V8 motora sahip. Araç, 597 beygir güç ve 800 Nm tork üretimi sağlarken, 100 km/sa hıza 4 saniye

Otoban sürüşlerinin tutkulu rüyası RS Q8 1.000 beygir güç ile bizleri kendine hayran bırakıyor. İki buçuk tonluk ağırlığındaki bu yüksek performanslı crossover otomobil, 4.0 litrelik çift turbo V8 motora sahip. Araç, 597 beygir güç ve 800 Nm tork üretimi sağlarken, 100 km/sa hıza 4 saniye gibi çok müthiş bir zamanda ulaşmayı başarıyor.

Alman tuning şirketi olma özelliği taşıyan MTM, 4.0 litrelik çift turbo V8'i aracı farklı güncellemelerle 1.020 beygir güç ve 1.249 Nm tork üreten bir araç çıkarmayı başardılar.

Bunun yanı sıra MTM RS Q8'in limitleri ne derecede? Bizde soruyu cevaplamak için, MotorOliTV otomobili deneme testine çıkarttı. Koltuğunuza oturun ve nefeslerinizi tutun, zira RS Q8'in inanılmaz hız potansiyeli sizleri deyim yerindeyse uçurabilecek düzeyde.

Bu arada değinmek istediğimiz bir diğer özellik ise Audi RS Q8, kendine hayran bırakan dış hatları ve görünüşüyle bütün gözleri üzerine çekti. Araç hakkında daha fazla detay aktarmak gerekirse, standart modele nazaran birazcık alçak olduğunu belirtebiliriz. Motor Kaputuna geldiğimizde altında gizlenmiş bulunan ekstra güç hakkında şuan için elimizde bilgi bulunmadığını aktaralım.

RS Q8'in güçlü motor hacmi ve şık donanımlarıyla bizi oldukça kendimizden aldığını açıkça söyleyebiliriz.

Advertisement