Ferrari BR20 Render Çalışmaları Yapıldı

Ferrari BR20 Render Çalışmaları Yapıldı

Ferrari tarafından üretilen tek seferlik kreasyonlar oldukça eşsiz bir şekildebizlerle buluşuyor. Öyle ki şirketin en yeni modeli BR20, GTC4Lusso'dan çok daha farklı bir yapıya sahip. Bu model daha şık, daha atletik ve yeni bir çatı ile karşımıza çıkıyor.

Ferrari tarafından üretilen tek seferlik kreasyonlar oldukça eşsiz bir şekildebizlerle buluşuyor. Öyle ki şirketin en yeni modeli BR20, GTC4Lusso'dan çok daha farklı bir yapıya sahip. Bu model daha şık, daha atletik ve yeni bir çatı ile karşımıza çıkıyor. SRK Designs tarafından yayınlanan bir video BR20'yi şık ve tek seferlik bir sedan haline getiriyor ve bizlere sunuyor.

Henüz render çalışmaları başlamadan önce BR20'yi resimlerde görüyoruz. Önce dingil mesafesi genişliyor, aracın ön ve yan tarafı yeniden şekillendiriliyor ve orantılar daha belirgin oluyor. Resmi olmayan bu render, BR20'yi farklı ölçülerle karşımıza çıkıyor.

Ferrari BR20 Pinin Konseptini Kullanacak

Ferrari bununla beraber aynı zamanda Purosangue SUV üzerinde fazlaca mesai yapıyor. Dört kapılı bir Ferrari de fena fikir gibi görünmüyor. Aracın casus görselleri Ferrari'nin test aracını Maserati Levante gövdeli ve dört kapı kolu ile karşımıza çıkarıyordu. Ferrari bununla beraber, 1980'de bir defaya mahsus Pininfarina'nın 50. yıl dönümünü kutlamak için bir Pinin konsepti ile karşımıza çıkmıştı.

Ferrari'den dört kapılı bir model bekleyenler şimdilik Purosangue'ı beklemek zorunda değil. Purosangue'ın piyasaya sürülmesinin sonrası her ikisi de tamamen elektrikli olan iki SUV modelinin de piyasaya gireceği söyleniyor. Bununla beraber tek seferlik dört kapılı bir Ferrari sedan görmek isterdik, ancak mevcut bir modeli yeniden tasarlamanın da maliyeti artıracağını belirtelim.