Opel’in Yeni Karavan Modeli Zafira-e Crosscamp Flex’in Tanıtımı Gerçekleşti

Opel’in Yeni Karavan Modeli Zafira-e Crosscamp Flex’in Tanıtımı Gerçekleşti

​​​​​​​Son yıllarda camper modellerinin sayısı her geçen gün daha da artmaya başladı. Özellikle pandemi ile birlikte birçok kişinin doğayla iç içe yaşama geçmek istemesi bu durumu büyük oranda etkiledi.

Son yıllarda camper modellerinin sayısı her geçen gün daha da artmaya başladı. Özellikle pandemi ile birlikte birçok kişinin doğayla iç içe yaşama geçmek istemesi bu durumu büyük oranda etkiledi. Dün tanıtımı yapılan Renault Kangoo Hippie Caviar Motel’in ardından şimdi de bir hamle Opel’den geldi. Şirket, Opel Zafira-e Life’ın camper versiyonu Crosscamp Flex’i tanıtımını gerçekleştirdi.

Elektrikli Crosscamp Flex, açıklanan verilere göre WLTP değerlerine göre yaklaşık olarak 322 kilometrelik menzil ulaşabiliyor. Batarya kapasitesi 75 kWh olan araç, 100 kW hızlı şarjı destekliyor. Aracın 48 dakikada yüzde 80’e kadar şarj olabildiğini belirtelim.

Crosscamp Flex, açılabilir tavanı ile birlikte çatıda iki kişilik yatak imkanı sunuyor. Buna ek olarak aracın arka koltukları da iki kişilik yatağa dönüşebiliyor. Ayrıca araçta minik bir mutfak tezgahı ve lavabo da bulunuyor.

Henüz aracın fiyatı ile ilgili bilgi verilmedi. Opel’in camper modelinin seri olarak üretilip üretilmeyeceği  ise henüz açıklanmadı.