Opel Mokka-e, 2022'nin İlk Yarısında Türkiye'de

Opel Mokka-e, 2022'nin İlk Yarısında Türkiye'de

Opel Mokka, daha şimdiden pazarın gözbebekleri arasında yer alıyor. Yeni sportif tasarımı, Opel Vizor dizayn elementleri ve teknolojileri ile ön plana çıkan model 2022 yılında elektrikli versiyonuna da kavuşacak.

Henüz geçtiğimiz Haziran ayında ülkemize gelen yeni Opel Mokka, daha şimdiden pazarın gözbebekleri arasında yer alıyor. Yeni sportif tasarımı, Opel Vizor dizayn elementleri ve teknolojileri ile ön plana çıkan model 2022 yılında elektrikli versiyonuna da kavuşacak.

Ülkemizde bulunan elektrikli ürünlerin sayısını artırmak isteyen Opel, 2022 yılının ilk yarısında elektrikli Mokka'yı Türkiye sınırları içerisine sokacak. Elektrikli motoru ile sıfır emisyonlu ve keyifli bir sürüş sunacak Mokka içten yanmalı kardeşinin tüm detaylarını da üzerinde bulunduruyor.

Üzerinde Güçlü Bir Elektrikli Motor Yer Alıyor

Tarihinde ilk kez ilk adımda elektrikli versiyonu ile satışa sunulan Opel Mokka, sıfır emisyonlu yapısını eğlenceli sürüş dinamikleri ile birleştirecek. Mokka-e'nin elektrikli motoru 136 bg güç ve 260 Nm tork sunabiliyor. Sürücü “Normal, Eko ve Spor” olmak üzere üç sürüş modundan birini seçerek o anki gereksinimine ve keyfine uygun sürüş tarzını belirleyebiliyor.

Azami hızı 150 km/sa ile sınırlı olan model, Peugeot e-2008'de modelinde karşımıza çıkan 50 kWh'lik bataryayı üzerinde barındırıyor. 50 kWh'lik bu batarya sayesinde 322 kilometrelik bir sürüş menzilini bizlerle buluşturan Mokka-e, şarj süreleri ile de göz dolduruyor. 100 kW'lık standart DC Hızlı şarj sistemi, aracın şarjını yüzde 0'dan 80'e yarım saat gibi kısa bir sürede çıkarıyor.

Eko sürüş modunda menzilinin dibini ekmekle sıyırmanızı sağlayacak Mokka-e, 2022'nin ilk yarısında karşımıza çıkacak. Mokka-e modelinin fiyatı ise henüz netlik kazanmadı.

Siz de sitemiz üzerinden Opel güncel fiyat listesi ve tüm markaların fiyat listesine ulaşabilirsiniz. Ayrıca sitemiz üzerinden araç karşılaştırmaları yapabilir ve size uygun sıfır km araca bayiye gitmeden sahip olabilirsiniz.