Nissan’dan Ekim Kampanyası

Nissan’dan Ekim Kampanyası

​​​​​​​Kullanıcı odaklı yaklaşımı ile ilgi çeken Nissan, her bütçeye hitap eden Ekim ayı kampanyasında maksimum kredi fırsatı, anahtar teslim fiyatına maksimum takas imkanı gibi güçlü finansal çözümlere ek olarak kredi ve takas desteğini birlikte sunuyor.

Kullanıcı odaklı yaklaşımı ile ilgi çeken Nissan, her bütçeye hitap eden Ekim ayı kampanyasında maksimum kredi fırsatı, anahtar teslim fiyatına maksimum takas imkanı gibi güçlü finansal çözümlere ek olarak kredi ve takas desteğini birlikte sunuyor.

Nissan, Ekim ayı kampanyasında kredi ve takas desteğinin yanında %0 faiz ve 3 ay ödeme erteleme opsiyonunu da kullanıcılara sunuyor. Kullanıcıların ödeme tercihlerine göre esneklik gösteren kişiselleştirilmiş kampanya deneyimi, ayrıca peşinatsız yeni bir Nissan sahibi olmak isteyen kullanıcıları Nissan Yetkili Satıcıları’na davet ediyor. 

Nissan Qashqai, cazip fiyatlarının yanı sıra ek olarak Ekim ayı kampanyası kapsamında 240.000 TL için 24 ay vade ve %1,59 faizli kredi fırsatı ve anahtar teslim fiyatında 20.000 TL takas desteği ile kullanıcılara sunuluyor. Ayrıca, 750.000 TL ve üzeri piyasa değerine sahip ikinci el araçlarını Nissan Yetkili Satıcılarına getiren kullanıcılar, peşinatsız, 24 ay vade ve aylık 15.615 TL ödemeler ile yepyeni bir Qashqai sahibi olabilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

B-SUV sınıf araç olan Nissan Juke ile geniş iç hacmi vea güvenlik teknolojileriyle göz kamaştıran Nissan Micra da tüm donanım paketleri için geçerli 100.000 TL, 24 ay vade ve %1,69 faizli kredi fırsatı veya anahtar teslimde 10.000 TL takas desteği fırsatı ile Nissan Yetkili Satıcılarında kullanıcıları bekliyor.