2020 Fiat Eylül Ayı Kampanyaları

2020 Fiat Eylül Ayı Kampanyaları

Fiat'ın sıfır km araçlarına ait güncel eylül ayı kampanyalarını siz değerli otomobil kullanıcıları için derledik.

Fiat'ın sıfır km araçlarına ait güncel eylül ayı kampanyalarını siz değerli otomobil kullanıcıları için derledik. Fiat, Eylül ayına boyunca avantajlı alım seçenekleri sunuyor. Fiat'ın sıfır km araçlarına ait güncel eylül ayı kampanyalarını siz değerli otomobil kullanıcıları için derledik.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fiat, Eylül Ayı Avantajlı Fiyatları

Fiat tarafından yapılan açıklamaya göre, eylül ayı boyunca geçerli olacak kampanya dahilinde Türkiye’nin en çok tercih edilen otomobili, Fiat Egea Ailesine 33.300 TL’lik peşinat ve 2 .520 TL’lik taksit seçenekleri ile sahip olunabiliyor.

Fiat Egea Motor Seçenekleri

Fiat Egea modelinin 1.3 multijet, 1.4 FIRE ve 1.6 multijet olmak üzere 3 ayrı motor seçeneği yer almakta. Fiat Egea 1.3 multijet motor 95 beygir güç ile 200 Nm tork,  ,1.4 fire motor 95 bg güç ile 127 Nm tork, 1.6 multijet motor ise 120 bg güç ile 320 Nm tork değerleri üretmektedir. Fiat Egea 1.6 multijet motor ünitesinde 6 ileri DCT çift kavramalı otomatik şanzıman seçeneği de sunuluyor.

1.3 multijet motor ünitesinde 5 ileri manuel şanzıman, diğer motor versiyonlarında 6 ileri manuel şanzıman kullanılmaktadır.

Advertisement