Dacia 2021 Mayıs Ayı Kampanyaları

Dacia 2021 Mayıs Ayı Kampanyaları

Dacia markasının Mayıs ayı içerisindeki kampanya kapsamında birçok modelinde indirim ve kredi imkanı olacak. Ayrıca müşteriler, tam kapanma döneminde dijital olarak da hizmet alma imkanına sahip.

Renault Grubu’na ait ve uygun fiyatlı araçlarla karşımıza çıkan Dacia yeni kampanyasını kullanıılarla paylaştı.

Firmanın Mayıs ayı içerisindeki kampanya kapsamında birçok modelinde indirim ve kredi imkanı olacak. Ayrıca müşteriler, tam kapanma döneminde dijital olarak da hizmet alma imkanına sahip.

Dacia 3 Farklı Modelde Kampanya Yapıyor

Yeni Dacia Duster, yeni Dacia Sandero ve Dacia Dokker Combi modellerine sahip olmak isteyen müşterilerini sevindirecek haberi paylaştı. Dacia pandemi döneminde büyük bir özveri ile çalışan sağlık çalışanları ve çiftçilere özel bakım hediyesi ve dosya masrafsız kredi imkanı da sunma kararı aldı.

Mayıs ayında geçerli olacak kampanyayla, sınırlı sayıdaki 2021 model Duster ile benzinli Duster modeli 188 bin 900 TL fiyat bandı ile kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Mayıs ayına özel kampanyayla, sınırlı sayıdaki 2021 yeni Sandero 152 bin 900 TL’lik fiyatla satışta. Dacia Finans’tan kredi kullanılması durumunda 64 bin 130 TL peşinat ve yüzde 1,69 faiz oranıyla ödeme imkânı da mevcut.

Mayıs ayı sürecinde 2021 model Dokker modeline ( Combi Ambiance ECO-G 110 bg) 141 bin 900 TL fiyat ile sahip olabilirsiniz.