Mercedes Kanada GP'sinde Zorlanmayı Bekliyor!

Mercedes Kanada GP'sinde Zorlanmayı Bekliyor!

Andrew Shovlin Mercedes markasının gelecek hafta karşımıza çıkacak Kanada Grand Prix'sinde Barselona'ya oranla 'daha fazla zorlanmasını' beklediğini sözlerine ekledi.

Andrew Shovlin Mercedes markasının gelecek hafta karşımıza çıkacak Kanada Grand Prix'sinde Barselona'ya oranla 'daha fazla zorlanmasını' beklediğini sözlerine ekledi.

Geçen haftaki İspanya Grand Prix'sinde Lewis Hamilton ve George Russell, Brackley ekibinin kapsamlı güncelleme paketi sonrası çifte podyum ile sonuçlanan bir sonuç elde etti.

Hamilton yarışı, kazanan Max Verstappen'in 24 saniye ardında tamamlamayı başardı. Mercedes markasının W14'ü yüksek yere basma kuvveti ile karşımıza çıkıyor. Pistte en güçlü ikinci araç olarak karşımıza çıkan marka toparlanmasını sürdürüyor.

Çifte podyum bunun yanında Mercedes takımını da Takımlar Şampiyonası'nda ikinci sıra olarak bizlere gösterdi.

Ancak takımın pist mühendisliği direktörü Shovlin, bu yeni aracın rekabetçi olduğu Barselona pistinin tam tersi olarak Montreal'de, pistin düşük yere basma kuvveti özelliği sebebi ile Kanada Grand Prix'sinin Gümüş Oklar için daha zor bir hafta sonu olacağını ifade edelim.

Shovlin, Çarşamba günü Mercedes markasının yarış sonrası bilgilendirmesinde, "Gerçek şu ki, güncelleme kiti Barselona gibi yüksek hız performansına sahip pistlerde çok iyi çalışıyor." ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

"Hızlı pistlerde ve aracın ön tarafını sınırlayan pistlerde daha iyiydik. Sonunda gerçekten iyi bir denge ve gerçekten iyi bir yarış temposu elde ettik."

"Montreal çok farklı bir pist. Daha düşük hızlı virajlar var, oldukça fazla tam gaz gidilen düzlükler var, bu yüzden orada zorlanmayı bekliyoruz."

Advertisement