Formula 1 Imola Pistini Sel Bastı!

Formula 1 Imola Pistini Sel Bastı!

​​​​​​​Formula 1 yarışının gerçekleştirileceği Imola pisti sele teslim oldu. Sel baskını tehlikesi nedeni ile bölgedeki görevliler alandan tahliye edilmeye başladı.

Formula 1 yarışının gerçekleştirileceği Imola pisti sele teslim oldu. Sel baskını tehlikesi nedeni ile bölgedeki görevliler alandan tahliye edilmeye başladı.

Bu hafta sonu içerisinde gerçekleştirilecek Formula 1 yarışı öncesi İtalya'nın Imola bölgesinde sağanak yağış kendini fazlası ile göstermeye başladı. Henüz günümüzden şiddetini yavaş yavaş artıran bu yağış pistin etrafında yer alan nehri taşırdı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Pistin yakınlarında yer alan bazı yolların bugün öğleden sonra trafiğe kapatıldığını da ifade edelim.

La Gazetta dello Sport’ta yer alan bir haberde, Imola pistinin etrafında yer alan nehrin taşması ve yeşil alanların sular altında kalması sonrası bölgedeki görevlilerin sel tehlikesi nedeni ile bu bölgeden tahliye edildiği ifade etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Siz de sitemiz üzerinden tüm marka ve model araçlar için fiyat teklifi alabilir ve size özel fiyatlar ile dilediğini araca anında sahip olabilirsiniz.

Sitemiz üzerinde otomobil haberleri yer almaktadır. Bununla beraber motor sporları haberleri, araç kıyaslama haberleri gibi haber başlıkları da sitemiz üzerinde yer almaktadır. Dilediğiniz yerden dilediğiniz zaman, tablet, telefon ya da bir bilgisayar ile güncel otomobil haberlerinden haberdar olabilirsiniz.

Ayrıca sosyal medya hesaplarımızı takip ederek otomobil ile ilgili güncel haberlere anında ulaşabilirsiniz.

Advertisement