Makyajlı Yeni Audi S8 Resmi Olarak Tanıtıldı

Makyajlı Yeni Audi S8 Resmi Olarak Tanıtıldı

Audi, A8 ve A8 L modellerinin ardından ailenin performanslı versiyonu Yeni S8'in makyajlı seçeneğini de tanıttı. Ingolstadt'ın performanslı ve yakışıklı aile reisi, her zamanki formülünü bozmadan yoluna devam ediyor.

Yeni Audi S8 yakışıklı, karizmatik, dolu dolu performans ve oldukça konforlu.

Alman üretici Audi, A8 ve A8 L modellerinin ardından ailenin performanslı versiyonu Yeni S8'in makyajlı seçeneğini de tanıttı. Ingolstadt'ın performanslı ve yakışıklı aile reisi, her zamanki formülünü bozmadan yoluna devam ediyor.

Yeni Audi S8 Hakkında Öne Çıkanlar

Ön ızgarası eski halefinden daha geniş görünen otomobil, panjurundaki dikey elemanları da geride bırakarak petek tasarımına geçiş yapmış durumda. Geleneksel Audi A8'in S-Line donanım paketinde de gördüğümüz bu değişiklik, çok daha agresif bir karaktere sahip olan 2022 S8'de kesinlikle daha şık durmuş. Matrix LED far takımlarında grafik değişimi yaşayan araç, stoplarında da OLED teknolojisine yer vermiş.

Çin ve Amerika’da uzun aks aralığına sahip seçenekleri ile satışta olacak 2022 Audi S8, arka taraftaki dört çıkışlı egzoz sistemiyle ben buradayım diyor. Quattro dört tekerlekten sürüş sistemi standart olarak sunulacak otomobil, aktif süspansiyon sistemiyle de kullanıcılarının konforunu ön planda tutuyor. Performans tutkunu olan kullanıcılar için opsiyonel olarak karbon seramik fren seçeneğini de S8'e dahil olabiliyor.

Ancak aracın kalbinde bir değişim olmadığını söylemeden geçmeyelim. Çift turbolu 4,0 lt’lik V8 motor ünitesinden 570 beygir güç ve 800 Nm tork değerleri üretebilen Sedan model, 0’dan 100 km/s’e sadece 3,8 saniyede tamamlıyor.

Yeni Audi A8 ve S8, önümüzdeki Aralık ayında Avrupa pazarında satışa sunulacak