En Ucuz Sıfır Otomobil Tata Punch! Türkiye’de Ne Zaman Satışa Sunulacak

En Ucuz Sıfır Otomobil Tata Punch! Türkiye’de Ne Zaman Satışa Sunulacak

Tata, bu ayın başlarında mikro SUV Yeni Punch modelini piyasaya sürdü. Bu mikro SUV model tüm showroomlara gelmeye başladı ve aynı zamanda teslimatları da başladı. 2022 Tata Punch, sınıfında Mahindra KUV100 ve Maruti Ignis gibi modellerle rekabet eden bir

Yeni Tata Punch 6 bin dolara satışa sunuluyor.

Hintli üretici Tata, bu ayın başlarında mikro SUV Yeni Punch modelini piyasaya sürdü. Bu mikro SUV model tüm showroomlara gelmeye başladı ve aynı zamanda teslimatları da başladı. 2022 Tata Punch, sınıfında Mahindra KUV100 ve Maruti Ignis gibi modellerle rekabet eden bir mikro SUV. Görünümü sebebiyle, zaman zaman uzunluğu 4 metrenin altındaki SUV araçlarla bile karşılaştırılıyor. Tata Punch modelinin yakıt verimliği de oldukça yüksek. Peki, Yeni Tata Punch ne zaman Türkiye’de satışa sunulacak?

Yeni Tata Punch Hakkında Öne Çıkan Detaylar

Uygun fiyat seçeneğiyle son zamanlarda birçok kişi tarafından takip edilen Tata Punch modeli bu ay başında görücüye çıkarıldı. Mikro SUV Tata Punch, yurt dışındaki showroomlarda yerini almaya başladı. Yakıt verimliliği ve uygun fiyatı açısından da sıfır araç sahibi olmak isteyen bireylerin hayli ilgisini çeken Tata Punch’un öne çıkan özellikleri de diğer SUV modellerle karşılaştırıldığında oldukça dikkat çekiyor.

Tata Punch Türkiye Pazarına Ne Zaman Giriş Yapacak?

Yurtdışındaki bayilerde yavaş yavaş yerini almaya başlayan Tata Punch Türkiye pazarına ne zaman giriş yapacak henüz belirsizliğini koruyor.

Tata Punch Teknik ve Donanım Özellikleri

Mikro SUV model Punch, Tata Harrier ve Tata Nexon modellerinde ilham alan tasarımıyla baskın bir görünüm taşıyor. Her ne kadar bir mikro SUV araç olsa da görünüş olarak SUV karoserindeki diğer otomobillere bir segment üst sıralarda rekabet edebilir nitelikte.

Tata Punch yolcularına, kabin içerisinde yeteri miktarda geniş bir mekan sunuyor. Tata Punch'ın üst düzey versiyonu, yarı dijital gösterge paneli, hız sabitleyici, yüzer tip dokunmatik ekran, yüksekliği ayarlanabilir koltuklar, 16 inç’lik alaşımlı jantlar gibi özellikleri bünyesinde barındıyor.

Tata Punch, 5 ileri Manuel ve 5 ileri AMT versiyonları ile kombine edilmiş 86 beygir /113 Nm Tork 1,2 lt’lik benzinli motor ünitesine sahip. İleriki zamanlarda, 110 beygir 1,2 lt’lik turbo benzinli motor ünitesi ve yüzde yüz elektrikli bir aracın tanıtılacağı kaydedildi.

Tata Punch, Euro NCAP çarpışma testinden en yüksek güvenlik derecelerini elde etti. Tata Punch, Global Euro NCAP çarpışma testinde güvenlikte 5 yıldızla tam not aldı. Tata Punch, Global NCAP'in en son çarpışma testlerinde çocuk yolcu koruması için 4 yıldız ve yetişkin yolcu koruması için 5 yıldız elde etmeyi başardı.