Makyajlı Volkswagen ID.3'ün Eskiz Çizimleri Paylaşıldı

Makyajlı Volkswagen ID.3'ün Eskiz Çizimleri Paylaşıldı

​​​​​​​​​​​​​​Elektrifikasyon süreciyle birlikte Volkswagen, hızlı bir şekilde birçok elektrikli otomobil piyasaya çıkardı. ID.3 de satışa çıkarılan modellerinden, araç sürücüye sunduğu özellikleri ve küçük yapısı sayesinde dikkatleri üzerine çekmeyi başa

Elektrifikasyon süreciyle birlikte Volkswagen, hızlı bir şekilde birçok elektrikli otomobil piyasaya çıkardı. ID.3 de satışa çıkarılan modellerinden, araç sürücüye sunduğu özellikleri ve küçük yapısı sayesinde dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İlk tanıtımı 2019 yılında yapılan aracın makyajlanmış haline ait görseller paylaşıldı.

ID.3’ün taslak fotoğrafları otomobil üreticisi Volkswagen tarafından paylaşıldı. Araca ilk baktığımızda aracın makyajlandığını düşünmüş olsak da şirkete göre araç yeni bir nesle büründü. Aracın ön tarafına bakıldığında aracın eski versiyonuna göre daha sportif bir tampon kullanıldığını görüyoruz. Aracın arka tarafında ise grafikleri değişen stop lambaları yer alıyor.

Asıl değişikliğin yeni nesille birlikte iç mekanda gerçekleşeceğini söyleyelim. Aracın önce ki nesline göre, yeni nesilde malzeme kalitesi yükseltilecek. Sürücü koltuğu ile yolcu koltuğu arasında bulunan boşluğa da bir çift bardaklık da bu yeni nesilde yer alacak. Konsolda ise 10 inç yerine 12 inçlik bir multimedya ekran kullanılacak.

Yazılım konusunda da yeni özelliklerin yer alacağı araçta uzaktan alacağı güncellemeler sayesinde aracın özellikleri sürekli güncellenecek. Sürüş asistanları bu sayede da daha iyi ve daha güncel olacak. Wolfsburg, Zwickau ve Dresden fabrikalarında aracın üretimi yapılacak.

Almanya'daki araç kullanıcıları makyajlı modeli Life, Business, Style, Max ve Tour donanımları ile 43.995 eurodan başlayan fiyatlarla satın alabiliyorlar. Satın alınacak olan makyajlanmış araçların teslimatlarının yoğunluk nedeniyle 2023 yılının 4. çeyreğinden önce gerçekleşmeyeceği şirket tarafından açıklandı.