DS'in Yeni Amiral Gemisi 2024 Yılında Piyasa Sürülecek

DS'in Yeni Amiral Gemisi 2024 Yılında Piyasa Sürülecek

​​​​​​​DS, son yıllarda yaptığı yeni yatırımları ve modelleri ile ilgi odağını üzerine çeken markalar arasında kendine yer buldu. DS, bir süredir pek çok segmentte rekabete ortak oluyor.

DS, son yıllarda yaptığı yeni yatırımları ve modelleri ile ilgi odağını üzerine çeken markalar arasında kendine yer buldu. DS, bir süredir pek çok segmentte rekabete ortak oluyor. Ancak 2024 yılında gelecek yeni amiral gemisi modeli, SUV segmentinde rekabetin iyice artmasına sebebiyet verecek.

DS CEO'su Béatrice Foucher, markanın geleceği hakkında önemli açıklamalar yaptı. 2024 yılında gelecek olan yeni modelin bir SUV olacağını belirten yönetici, yeni modelin direkt olarak amiral gemisi statüsünde olacağını da sözlerine ekledi.

Aynı Audi Q3'e rakip olan DS 7 gibi, bu yeni model de hedef olarak kendisine Audi Q5'i seçecek. Foucher, 2024 yılında gelecek olan bu modelin aynı zamanda şimdiden test süreçlerinden geçmeye başladığını da belirtiyor. Yüksek sürüşlü DS modeli temellerini Aero Sport Lounge konseptinden alarak karşımıza çıkacak.

Foucher, bu modelin konsept modele bir hayli yakın olacağını da sözlerine ekliyor. Özellikle aracın tasarım anlamında Aero Sport Lounge'ı andırması sürpriz olmayacaktır. DS'in patronunun bu modelin, şimdiye kadar ürettikleri en dikkat çekici model olacağını da ifade ettiğini söyleyelim.

Tamamen elektrikli olacak bu yeni model 700 kilometre menzile ulaşabilecek. Modelin çıkış tarihi ise 2024 yılı olarak açıklandı. Aynı tarihte DS 4'ün tamamen elektrikli versiyonunun da karşımıza çıkacağını belirtelim.

Advertisement