Makyajlı Tesla Model X Görüntülendi

Makyajlı Tesla Model X Görüntülendi

Tesla, Model S ve Model X'i makyajlayacağını bu yılın başlarında açıklamıştı. Fakat yayınlanan görüntülerde daha çok Model S yer almıştı. Örneğin makyajlı Model X'in iç mekanı vb. detaylarını görememiştik.

Tesla, Model S ve Model X'i makyajlayacağını tarihi önceden açıklamıştı. Ancak yayınlanan görsellerde daha çok Model S modeline yer verilmişti. Örneğin makyajlı Model X modelinin iç mekanını görüntüleyememiştik. Günümüzde makyajlı Model X'ten, yüksek ihtimalle de Plaid versiyonundan, yeni görüntüler bizlerle paylaşıldı.

 Günümüzde makyajlanan Model X Plaid; "yoke" denilen yarım direksiyon simidine, yeni bir dijital gösterge paneli ve yeni bir multimedya ekranına, 20 inç'lik Cybertstream jantlara ve diğer bazı değişiklikler araç üzerinde gerçekleştiriliyor. Araç ayrıca kırmızı gövde rengi ve siyah renkli detayları ile oldukça etkileyici bir görüüme sahip. 22 inç'lik türbin jantlar aracı daha etkileyici bir hal aldı.

Daha Çok Görüntü Paylaşılacak

Tesla Model S Plaid modelinin teslimatlarına oldukça az bir süre kaldığı için Tesla Model X Plaid'in de daha çok görüntü ve bilgi paylaşılacağını tahmin ediyoruz. Makyajlı Tesla Model X'in teslimat tarihi ise ilk aşamada 2021'in Mayıs-Haziran ayları olarak açıklanmıştı. Son güncellemelerden sonra o tarihler Ocak-Şubat 2022 olarak değişti.

Tabi makyajlı Model S ve Model X'te yarım direksiyon simidinin sunulup sunulmayacağı veya bir opsiyon olup olmayacağı gibi birçok soru işareti de bulunuyor. Tüm bunları ilerleyen günlerde makyajlı Tesla Model S'in ilk teslimatları sırasında düzenlenecek olan etkinlikte öğrenmeyi bekliyoruz.

Advertisement