Makyajlanan Volkswagen T-Roc Türkiye'de!

Makyajlanan Volkswagen T-Roc Türkiye'de!

Volkswagen T-Roc Türkiye yollarına indi. Ülkemizde ilk kez pazara sunulduğu günden bu yana yaklaşık 18 bin 700 adet satış rakamına ulaşan T-Roc, Volkswagen ürün gamı içerisinde oldukça önemli bir yere sahip. Bu durum da otomotiv devinin SUV stratejisini f

2021 yılının Kasım ayında Avrupa için makyajlanan Volkswagen T-Roc Türkiye yollarına indi. Ülkemizde ilk kez pazara sunulduğu günden bu yana yaklaşık 18 bin 700 adet satış rakamına ulaşan T-Roc, Volkswagen ürün gamı içerisinde oldukça önemli bir yere sahip. Bu durum da otomotiv devinin SUV stratejisini fazlasıyla doğrulayan bir gelişme olarak göze çarpıyor.

Volkswagen T-Roc, 1.5 litre TSI 150 PS 7 ileri DSG motor opsiyonu ve 3 farklı donanım paketi ile 644 bin 400 TL’den başlayan anahtar teslim fiyatı ile bu ay içerisinde showroomlarda olacak.

Yeni nesil Volkswagen T-Roc, yeniden tasarlanan donanımları ile birlikte kişisel zevklerinize de hitap ediyor. Kompakt SUV, Avrupa’da olduğu gibi ülkemizde de artık yeni yapılandırılan Life, Style ve R-Line dpnanım paketleri ile satışa sunulacak.

3 Farklı Donanım Paketi İle Satışa Sunuluyor

Life donanım paketinde; LED farlar ve LED gündüz sürüş farlarının yanında koyu kırmızı LED stop lambalarına yer verildiğini belirtelim. Aracın diğer donanım özelliklerine baktığımız zaman 16 inç Chester alüminyum alaşımlı jantlar, otomatik katlanır yan aynalar siyah tavan rayları, 8 inç dijital gösterge paneli, 8 inç renkli dokunmatik ekrana yer verildiğini görüyoruz. Bunun yanında çok fonksiyonlu deri direksiyon, App-Connect, önde ve arkada çift USB girişi, dokunmatik klima ‘’Climatronic’’ ve Park Asistanı gibi donanımlar da araçta yer alan diğer donanım detayları olarak göze çarpıyor.

Style donanım paketine baktığımız zaman Life paketine ek olarak; LED Plus Farlar, 17 inç Johannesburg alüminyum alaşımlı jantlar, gümüş tavan rayları, ön sis farları ve statik viraj aydınlatması gibi detaylara yer verildiğini görüyoruz. Araç üzerinde karartılmış arka ve arka yan camlar, 10,25 inç dijital gösterge paneli, ısıtmalı ön koltuklar, ambiyans aydınlatma ve Geri Görüş Kamerası da standart olarak sunulan detaylar arasında yer alıyor.

R-Line donanım paketinde ise sportif dış ve iç tasarım özellikleri dikkat çekiyor. 17 inç Valencia alüminyum alaşımlı jantlar, panoramik cam tavan, egzoz formunda ilave krom çıtalar, ArtVelours/Kumaş R-Line koltuk döşemesi, çok fonksiyonlu dokunmatik, spor deri direksiyon, direksiyon üzerinde DSG Vites kumandaları, paslanmaz çelik pedallar, R-Line logolu marşpiye kaplamaları benzersiz ve çarpıcı sportif detaylar dikkat çekiyor.