Makyajlanan Volkswagen T-Roc Objektiflere Yeni Pozlar Verdi

Makyajlanan Volkswagen T-Roc Objektiflere Yeni Pozlar Verdi

Vw T-Roc modelinin Volkswagen'in omurgasını oluşturan önemli araçlarından biri olacağını söylesek gülebilirdiniz. Ancak günümüzde markanın üstüne fazlasıyla titrediği önemli modeller arasında yer alıyor. Yeni nesli çoktan doğrulanan otomobil, oldukça hare

Bundan yıllar yıllar öncesi size Vw T-Roc modelinin Volkswagen'in omurgasını oluşturan önemli araçlarından biri olacağını söylesek gülebilirdiniz. Ancak günümüzde markanın üstüne fazlasıyla titrediği önemli modeller arasında yer alıyor. Yeni nesli çoktan doğrulanan otomobil, oldukça hareketli SUV dünyasına yetişebilmek için makyaj operasyonuna tabii tutuldu.

İşte elimize ulaşan görsellerde de bu makyaj operasyonunu geçirmiş prototiplere odaklanıyor. Fotoğraflardaki spesifik modelin R-Line seçeneği olduğunu düşünüyoruz. Yüzünde küçük küçük değişiklikler geçiren aracın arka tarafında ve jantlarında yer alan test ekipmanları, otomobilin testlerinin devam ettiğini görüyoruz.

Makyajlı Volkswagen T-Roc Öne Çıkan Özellikler

Yeni far gurubu, değişim geçirmiş ön ızgarası ve yeni tamponları ön tarafta dikkat çeken detaylar arasında. Eğer gördüklerimiz bizi yanıltmıyorsa otomobilin arka tamponunda da küçük değişiklikler yaşanmış. Parlak siyah difüzöre ise yeniden konumlandırılan egzoz çıkışları eşlik ediyor.

Kaput altına geldiğimizde ise çok fazla değişikliğin yaşanmayacağını tahmin ediyoruz. Volkswagen’in TSI ve TDI motor üniteleri yoluna devam edecektir. Ancak bu aralar Volkswagen'in başı yeni emisyon manüplasyonu suçlamalarıyla dertte olduğunu söyleyelim. Belki de bu noktada Alman üretici küçük bir değişime.

Şimdilik makyajlı Volkswagen T-Roc konusunda ser verip sır vermemekte konusunda Volkswagen yetkilileri. Ancak modelin makyaj operasyonunun 2022’nin bahar aylarında resmen tamamlanacağı belirtiliyor. Yani makyajlı Volkswagen modelleri için bir süre daha bekleyeceğiz.