Makyajlanan 2022 BMW M8 Competition Resmi Olarak Tanıtıma Çıkarıldı

Makyajlanan 2022 BMW M8 Competition Resmi Olarak Tanıtıma Çıkarıldı

BMW, makyajlama çalışması yaptığı M8 Competition ailesini tanıttı. BMW araç yelpazesini M8 Competition Coupe, Convertible ve Gran Coupe modelleri ve yeni donanım paketleriyle genişletti.

BMW, makyajlama çalışması yaptığı M8 Competition ailesini tanıttı. BMW araç yelpazesini M8 Competition coupe, Convertible ve Gran Coupe modelleri ve yeni donanım paketleriyle genişletti. Makyajlama çalışmalarıyla beraber alışılagelmiş BMW M8 tedavülden kaldırıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Dış tasarım detaylarında fazla değişime gitmeyen modeller yeni opsiyonlara sahip. Müşteriler artık Skyscraper Grey, Brooklyn Grey ve Isle of Man Green renk opsiyonlarıyla araçlarını alabilecek. Sadece 2022 model yılına özel olarak üretilen klasik BMW Motorsport logoları da ekstra bir fiyatlandırma ile alınabilecek.

M8 Modelinin İç Detayları Belli Oldu

M8 Competition modelinin iç tasarım detayları ise oldukça estetik ve göz alıcı. Bu yeni modelin artık devasa bir bilgi eğlence sistemi ile geleceğini söyleyelim. Eski modelinde 10.25 inç olan multimedya ekranı makyajlanmanın ardından 12.3 inç büyüklükte yer alacak. Koltuklarda bulunan kafa dayanaklarındaki M8 logoları ise ışıklandırıldı.

M8 Competition ailesi artık M Carbon yarış koltukları ile de kullanılabilecek. Koltuklar karbon fiber ile güçlendirilen plastik bölgelere sahip. Alman firma araç yüksek hızlara ulaştığında kullanıcılarına en iyi konforu vermek için çalışmışlar, gerçekten takdire şayan. Ayrıca bu lüks koltukların ısıtmalı ve elektrikli olduğunu da belirtelim.

M8 Competition modellerinin motor seçeneklerinde herhangi bir değişikliğe gidilmedi. 4.4 litrelik çift turbo V8 motoru kullanmaya devam edecek olan bu modeller, 620 beygir güç ve 750 Nm tork sağlayabiliyorlar. 8 ileri otomatik şanzıman ile gelen bu motor tüm gücünü dört tekerlekten çekiş sistemi ile aktarmakta. M8 Competition ailesinin 0-100 km/sa hızlanma süresi ise 3 saniyeyi biraz aşmakta. Bu araç gerçekten Otoban canavarı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BMW M8 Competition piyasaya ilk olarak ABD'de çıkacağı açıklandı. Satışın Mart ayında başlaması beklenirken fiyat etiketinin ise 130.000 dolar civarı olacağı söylenmekte.