Tesla'dan Bedava Şarj Hamlesi

Tesla'dan Bedava Şarj Hamlesi

Tesla son dönemlerde şarj ve batarya konusunda üst seviyelere ulaşmayı amaçlıyor. Şimdi ise ücretsiz bir şekilde araçları şarj edebilecek potansiyele sahip bir araç olarak karşımıza çıkıyor.

Tesla son dönemlerde şarj ve batarya konusunda üst seviyelere ulaşmayı amaçlıyor. Şimdi ise ücretsiz bir şekilde araçları şarj edebilecek potansiyele sahip bir araç olarak karşımıza çıkıyor.

Çin sevkiyatı ile birlikte satış rakamlarını önemli seviyede artırmayı başaran Tesla bu defa gözünü bedava şarj kampanyalarına dikti. Ortaya çıkan son detaylara baktığımız zaman Tesla Supercharger istasyonları bu tatil sezonunda ücretsiz hale gelecek. Böylece sürücüler bedava bir şekilde araçlarını tamamen şarj etme imkânına sahip olacak.

Benzer Kampanyalar Gelebilir

Tesla tarafından başlatılan kampanya aslına baktığımız zaman büyük bir önem arz ediyor. Önümüzdeki yıllarda buna benzer kampanyaların daha fazla yaşanma ihtimali bulunuyor. Böylece elektrikli otomobil alanında yaşanan rekabet kullanıcılara olumlu yansıyacak.

Elektrikli otomobil devi Tesla'nın tatil süresi boyunca ücretsiz bir şekilde araçları şarj etme kararı sadece ABD sınırları içerisinde geçerli. Şirket tatil süresi boyunca yoğun olmayan şarj istasyonlarında bu kampanyayı gerçekleştirecek. Bedava şarj kampanyası, 23 Aralık ile 26 Aralık 2021 tarihleri arasında geçerli olacak.

Elon Musk buna benzer kampanyaların daha fazla yapılacağının sinyallerini verdi. Belki de önümüzdeki yıllarda birçok elektrikli araç hizmeti bedava olarak kullanılabilecek.

Advertisement