Land Rover, Yeni SUV Otomobili 2022 Range Rover SV’yi Resmen Tanıttı

Land Rover, Yeni SUV Otomobili 2022 Range Rover SV’yi Resmen Tanıttı

İkonik SUV'nin yeni nesli şimdiden sınıfının liderliğini ele almış olsa da Land Rover çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Bu sıkı ve güzel çalışmanın ilk ürünü Range Rover SV, resmi olarak piyasaya tanıtıldı. Markanın ilk örneklerinden olan SV, yak

Yeni nesil Range Rover geçtiğimiz aylarda resmi olarak tanıtılmıştı. İkonik SUV'nin yeni nesli şimdiden sınıfının liderliğini ele almış olsa da Land Rover çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Bu sıkı ve güzel çalışmanın ilk ürünü Range Rover SV, resmi olarak piyasaya tanıtıldı. Markanın ilk örneklerinden olan SV, yaklaşık 1.6 milyon farklı renk ve donanım paketiyle lüks otomobil tutkunlarını hayran bırakacak.

En köklü değişikliğin, Kabin ve dış tasarımda kullanılmış olan seramik elemanlar oldu. Land Rover’ın SVO (Special Vehicle Operations) isimli tarafını temsil eden bu yenilik ön konsolun pek çok yerinde karşılaşabiliyorsunuz. Üretimi hemen hemen 10 hafta gibi bir zaman süren aracın dış rengini de seramik tabanlı boya ile tamamlayabilmek mümkün.

SUV'lerin lüks yapısını gösterişli kılan tasarım detaylarından birisi ahşap elemanlar olmuştur. Günlük hayatımızda sıkça karşılaştığımız bu elemanlar, özel bir sistem ile şekil kazandırılmış. Land Rover ahşap tasarımın farklı versiyonlarını müşterilerinin beğenisine çıkaracak. Lazer kesim ile üretilen bu elemanların insan eliyle araç içine yerleştirildiğini belirtelim. Gerçekten ince işçilik...

SV’nin kendine has özellikleri olacağını söyleyelim. Markanın renk çizelgesine kattığı yeni seçeneklerin yanı sıra sadece SV modelleri arasında görebileceğimiz renklerde mevcut. "Diamond Turned Dark Grey Gloss" kaplamalı, 23 inç büyüklükte jantlarda mevcut. Müşteriler otomobilin dış rengini ise 14 farklı renk seçeneği arasından seçebilecek.

İngiliz üretici firma yeni Range Rover SV'nin çıkış tarihini şuan belirtmedi fakat aracın 2022 yılının ilk aylarında sipariş verilebileceği açıklandı. 525 beygir güç üretimi sağlayan çift turbolu V8 motor SV ailesinin başyapıtlarından olacak. Otomobilin fiyat etiketi ise önümüzdeki yıl öğreneceğiz.

Advertisement