Lancia Montecarlo Render'ları Yeniden Hayal Edildi

Lancia Montecarlo Render'ları Yeniden Hayal Edildi

Stellantis, önümüzdeki 10 yıl boyunca 14 markasının tamamına yatırım yapmaya karar vermişti. Bunlardan bir tanesi olarak karşımıza çıkan Lancia'nın, sadece İtalya'da satılan eski bir modelle yetinmesi yerine, hak ettiği şekilde genişletileceğini belirteli

Global anlamda dördüncü otomobil üreticisi olan Stellantis, önümüzdeki 10 yıl boyunca 14 markasının tamamına yatırım yapmaya karar vermişti. Bunlardan bir tanesi olarak karşımıza çıkan Lancia'nın, sadece İtalya'da satılan eski bir modelle yetinmesi yerine, hak ettiği şekilde genişletileceğini belirtelim.

Lancia markasının ürün genişletme çalışmaları uzun bir süre devam edecek. Artık elektrikli çağda olduğumuzu düşünürsek, markanın eski isimleri hatırlatarak bu mirasına güvenmesi gayet normal diyebiliriz. Bu aşamada, bağımsız sanatçı David Obendorfer, 1970'lerin ortasından 1980'lerin başına kadar satılan ortadan motorlu bir spor otomobil olan Montecarlo'yu render'ladı ve aşağıda gördüğümüz fotolar karşımıza çıktı.

Pininfarina’nın tasarladığı bir performans otomobilini başka bir yüksek sürüş modeline dönüştürmek tartışma konusu olabilir ancak alıcıların istediği şey SUV modeller olarak karşımıza çıkıyor. Daha önce Mustang'ler ve Ford'lar için yapılan bu render'lar, Lancia'nın da fazlasıyla hekettiği deteylar arasında yer alıyor.

Aracın Gövdesi Göz Kamaştırıyor

Aracın gövdesinin tamamen değiştiğini belirtelim. David, dönüşümü oldukça doğal gösteriyor ki asıl sonuçları gördüğümüzde de marka tarafından sağlanan resmi görüntülerden çok uzak olmadığını belirtelim.

Araç üzerinde bulunan siyah ön ve arka tamponlar, kırmızı boya şeması gibi orijinal Beta Montecarlo'ya fazlasıyla yakışıyor. David, kompakt crossoverEMP2 platformunda şarj edilebilir hibrit güç aktarma organına sahip sürüş olarak tasarladığını da belirtti. Varolan bir Stellantis ürününü çok kolay bir şekilde yeniden adlandırmak yerine, retro aromalı bir tasarıma sahip yeni bir Lancia ürününü piyasaya sürmek daha mantıklı görünüyor.

Crossover'lar ve SUV'lerin hâlâ çok popüler olduğunu belirtelim. Bu nedenle Lancia, önemli ölçüde daha az satış üretecek bir performans modeliyle tekliflerini genişletmeden önce bunu merkezine alması diyebiliriz. Gelişmeler bizlere geldikçe sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Siz de sitemiz üzerinden tüm marka ve model araçlar için fiyat teklifi alabilir, araç karşılaştırmaları yapabilir ve size uygun araca sahip olabilirsiniz.

Advertisement