Dacia Spring, 2022 Auto Best Finalinde Boy Gösterecek

Dacia Spring, 2022 Auto Best Finalinde Boy Gösterecek

Auto Best'in "Avrupa'da Satın Alınabilecek 2022 Yılının En İyi Otomobili (Best Buy Car of Europe 2022)" yarışmasının finalisti Dacia Spring olarak açıklandı.

Dacia Spring, Auto Best'in "Avrupa'da Satın Alınabilecek 2022 Yılının En İyi Otomobili (Best Buy Car of Europe 2022)" yarışmasının finalisti olarak açıklandı.

Dacia tarafından yapılan açıklamada mart ayında pazara sunulan otomobil, Dacia markasının elektrik hamlesinde dikkatleri üzerine çekiyor.

Dacia Spring Özellikleri İle Dikkat Çekiyor

Avrupa'da tüm temel donanımlar dâhil (navigasyon, klima, elektrikli camlar ve birçok donanım) sunulan Dacia Spring, görünümü, 4 tam boy koltuğu ve yaklaşık 300 litrelik bagajı ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Çok yönlü şarj opsiyonları ve şehir içinde 305 kilometreye varan menzili (WLTP karma döngüde 230 kilometre) ile Dacia Spring özellikleri dikkat çekiyor.

Auto Best'in 32 Avrupa ülkesinden 32 gazetecinin yer aldığı jüride gelecek haftalarda 6 finalist arasından Best Buy Car Europe 2022'yi seçecek ve kazanan Aralık 2021 yılının ortasında açıklanacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Siz de sitemiz üzerinden tüm marka ve modeller için fiyat teklifi alabilir, araç karşılatırmaları yapabilir ve size uygun araca sahip olabilirsiniz.