Kamuflajlı 2023 Toyota Tacoma Karşınızda!

Kamuflajlı 2023 Toyota Tacoma Karşınızda!

Tacoma'yı piyasaya sürmek için yıllarca beklemeyeceğini belirtelim. Şu anda üçüncü kez yenilenen orta boy pick-up 2015'ten beri piyasada ve tamamen yeni bir versiyonu muhtemelen 2023 model yılı gibi erken bir tarihte karşımıza çıkacak. İlk kez görüntülene

Toyota markasının tıpkı aha büyük Tundra'da olduğu gibi yeni nesil Tacoma'yı piyasaya sürmek için yıllarca beklemeyeceğini belirtelim. Şu anda üçüncü kez yenilenen orta boy pick-up 2015'ten beri piyasada ve tamamen yeni bir versiyonu muhtemelen 2023 model yılı gibi erken bir tarihte karşımıza çıkacak. İlk kez görüntülenen yeni nesil model, Las Vegas'ta sizlerin karşısında.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

TFL'dekiler, Mavi Oval'in pick-up modelinde şekil değiştirmiş prototipin turboşarjlı bir motora sahip olduğunu bizlere gösteriyor. Bu durun doğal emişli 2.7 litrelik dört silindirli ve 3.5 litrelik V6'nın bir turbo motorla değiştirileceğini de bizlere gösterebilir. Yani büyük ihtimalle diğer Toyota/Lexus modellerinde hali hazırda kullanılan dört potlu bir üniteden söz etmekte fayda var.

Araç Üzerinde 10 Vitesli Otomatik Şanzıman Bulunuyor

2023 toyota tacoma'nın Tundra, Land Cruiser ve yeni LX ile paylaşılan TNGA-F platformuna geçmesi son zamanlarda dedikoduyu da unutturdu. Hatta ve hatta Toyota, önemli maliyet tasarrufları kazanmak adına Hilux ve Tacoma'yı tek bir modelde bizlerin karşısına çıkıyor. 4Runner SUV'yi aynı mimari üzerine inşa etmeyi amaçlıyor. Ancak bu modellerin daha büyük araçlarda bulunan 10 vitesli otomatik şanzımanı alıp almayacağı henüz netlik kazanmadı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Toyota Hilux ve Tacoma, raporların söylediği gibi gerçekten tek bir küresel model olarak karşımıza çıkacaksa ki böyle olması oldukça mantıklı. Toyota Hilux tabanlı Fortuner'ın mekanik olarak 4Runner ile aynı olacağını da belirtelim.

Siz de sitemiz üzerinden Toyota güncel fiyat listesi ve tüm markaların fiyat listesine ulaşabilirsiniz. Ayrıca araç karşılaştırmaları yapabilir ve size uygun araca bayiye gitmeden sahip olabilirsiniz