Hyundai Staria Türkiye'de

Hyundai Staria Türkiye'de

Hyundai Staria 659.600 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Hyundai'nin dikkat çekici yeni MPV modeli Staria, önce Güney Kore'de satışa çıkmıştı. Model pek çok farklı versiyon ile kullanıcılarına olanak sağlıyor. Tasarımıyla dikkatleri üzerine çekmey

Hyundai Staria 659.600 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Hyundai'nin dikkat çekici yeni MPV modeli Staria, önce Güney Kore'de satışa çıkmıştı. Model pek çok farklı versiyon ile kullanıcılarına olanak sağlıyor. Tasarımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran model Türkiye de satışa sunuldu. Dış tasarımı ve teknolojileri ile Türk kullanıcıların ilgisine sunuldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Dış tasarımında uzay etkisi hissettiğimiz Staria, iç mekanında da bir yolcu gemisinin salonundan esinlendiğini görüyoruz. Emniyet kemerleri daha alçak konumda bulunuyor ve geniş panoramik pencerelere sahip olduğundan dolayı, araç içinde seyahat eden kişilere ferah ve sakin bir ortam hazırlıyor.

Kokpitinin sürücü odaklı olduğunu söyleyebiliriz. Kokpitte, 4.2 inç renkli dijital gösterge ve 8 inç dokunmatik orta ön panel bulunuyor. Kablosuz şarj özelliği bulunan Hyundai Staria da bunun yanı sıra her koltuk sırasında bulunan USB şarj girişleriyle de mobil cihazların şarj edilmesine olanak sağlıyor. Anahtarsız giriş ve çalıştırma, elektronik park freni, otomatik ön ve arka klima ve geri görüş kamerası gibi özelliklerin olduğunu da belirtelim. Yolcu kapasitesi olarak ise 3+3+3 oturma düzeniyle birlikte sürücü dahil tam 9 kişilik kapasiteye sahip olduğunu söyleyelim.

Hyundai Staria, ülkemize 2.2 litrelik CRDi motor opsiyonu ve 8 ileri tork konvertörlü otomatik şanzıman özellikleri ile geliyor. Bu dizel motorun ekonomik ve performansının yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Motor ayrıca 177 bg güç ve 230 Nm tork üretiyor. Türkiye de 5 farklı renk seçeneği ile satılacak olan Staria’nın fiyatı 659.000 TL den başlayan fiyatlar ile satışa çıkarıldı.

Advertisement