Honda Prologue Teaserı Geldi

Honda Prologue Teaserı Geldi

Honda Prologue ile ilgili hiç bir fikre sahip değilseniz, kendisinin Honda firmasının General Motors ile yaptığı çalışmalar sonucunda ortaya çıkan bir elektrikli crossover modeli olduğunu söyleyebiliriz. Galerimizde bulunan fotoğraflar, aracın 2024 yılınd

Honda Prologue ile ilgili hiç bir fikre sahip değilseniz, kendisinin Honda firmasının General Motors ile yaptığı çalışmalar sonucunda ortaya çıkan bir elektrikli crossover modeli olduğunu söyleyebiliriz. Galerimizde bulunan fotoğraflar, aracın 2024 yılında başlayacağı satışları öncesinde araca ilk bakışımızı sağlıyor.

Aracın ön tarafına baktığımız zaman, yontulmuş bir dizayna sahip olduğunu görebiliyoruz. Aracın far kısmına bakacak olursak uzun fakat bir o kadar da ince bir şekilde olduğunu görebiliyoruz. Burun bölgesinin alt bölümü, altlarında sis farları ile her bir köşede dikey elemanlar yer aldığını söyleyebiliriz.

Aracın yan tarafına baktığımız zaman kalın, siyah kaplama tekerlek yuvalarını fark ediyoruz ki alt eşiklerde bu yuvalardan çok daha fazlası olduğunu söyleyebiliriz. Otomobilin şarj portu ise, sürücü tarafındaki ön çamurlukta bulunduğunu söyleyelim.

Prologue, Honda'nın ilk adım olarak sanal gerçeklikte birleşen ilk modeli olarak da bilindiğini ifade edelim. Aracın,  çıkış zamanı COVID-19 salgını sırasına denk geldiğinden dolayı Los Angeles'ta bulunan Honda Tasarım Stüdyosu'ndaki ekip uzaktan çalışma ile katılım sağlayabildi. Bu ekip aynı zamanda Japonya'da bulunan meslektaşlarıyla uzaktan işbirliği içerisinde çalıştılar.

Şu anda Prologue hakkında çok fazla detay açıklanmadığını belirtelim. Model hakkında, General Motors'un Ultium platformunu ve pillerini kullandığını biliyoruz. Modelin diğer özellikleri hakkında hiçbir bilgi bulunmuyor.