Hamilton Mercedes İle Anlaştı!

Hamilton Mercedes İle Anlaştı!

Küresel bir yayın organına göre Lewis Hamilton ile Mercedes arasındaki yeni sözleşme Britanya GP'sinde bizlerle paylaşılacak. Mercedes markasından senelik 40 milyon sterlin kazanan Hamilton'ın sözleşmesi bu yıl sona eriyor.

Küresel bir yayın organına göre Lewis Hamilton ile Mercedes arasındaki yeni sözleşme Britanya GP'sinde bizlerle paylaşılacak.

Mercedes markasından senelik 40 milyon sterlin kazanan Hamilton'ın sözleşmesi bu yıl sona eriyor. Genel beklenti ise tüm hayal kırıklıklarına karşın Mercedes ile devam edecek.

Taraflar yaklaşık olarak 1,5 yıldır sözleşme görüşmelerini sürdürüyor. Son haberlere baktığımız zaman iki taraf detaylar üzerinde konuşuyor.

Konu ile ilgili konuşan David Croft'a göre ise süreç tamamlandı ancak resmi duyuru Silverstone'da bizlerle paylaşılacak.

Croft tarafından yapılan açıklamada, "Şeytan ayrıntıda gizlidir. Lewis Mercedes'te kalmak istiyor. Mercedes de onunla devam etmek istiyor. Bu iş bitti sayılır" ifadelerini kullandı.

"Mesele para değil, daha çok Hamilton komisyonuna destek, Lewis'in yapmak istediği çeşitli şeylere destek, gelecekte marka elçiliğine devam etmek gibi konular üstündeki detaylar görüşülüyor."

"Halledilmesi gereken pek çok detay var, ancak halledileceğine eminim. Yeni sözleşmenin Silverstone'da açıklanması beni şaşırtmaz" diyerek sözlerini noktaladı.