Gözlerimizin Pasını Silen BMW 7 Serisi Renderları Tanıtıldı

Gözlerimizin Pasını Silen BMW 7 Serisi Renderları Tanıtıldı

BMW 7 Serisi, bir hayli değişim içerisinde kendine yer bulacağını söyleyelim. Daha önceki örneklerde gördüğümüz iki parçalı far takımı ve ilk baktığımızda ızgara tasarımı bir hayli gözümüze çarpmıştı. Motor.es, kafalardaki karmaşıklıktan kurtulmak için iy

BMW, ürün yelpazesinde köklü değişimler yapmaya hazırlanıyor. İlk casus fotoğraflardan itibaren çeşitli sorunlarla karşılaştığımız BMW 7 Serisi, bir hayli değişim içerisinde kendine yer bulacağını söyleyelim. Daha önceki örneklerde gördüğümüz iki parçalı far takımı ve ilk baktığımızda ızgara tasarımı bir hayli gözümüze çarpmıştı. Motor.es, kafalardaki karmaşıklıktan kurtulmak için iyi bir render ile 7 serisi otomobili gösterime çıkardı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Ortak bir düşünceye göre modelin oldukça karmaşık olduğunu ve tasarım detayları bu render da güzel bir şekilde işlenmişse ve yeni 7 Serisi'nin render'ı gerçekten bu şekilde benzeyecekse, BMW eleştirilere maruz kalabilir.

Otomobilde en dikkat çekici yenilik ise iki parçalı LED far takımı olmuş. Üst üste konumlandırılan far takımı gündüz farı ve standart aydınlatma görevini üstlenecek. Alman firmanın göz alıcı ızgara tasarımının da 7 Serisinde kendine yer bulacağını söyleyelim.

Bu LED tasarımının tüm BMW ailesi bünyesine katılacağını da düşünüyoruz. Geçtiğimizde aylarda da tanıtıma çıkarılmış X7'lerin de bu tasarımların kullanacağını görmüştük.

BMW'nin CLAR temelinde yer almak için çalışmalarını yürüttüğü yeni nesil 7 Serisi çeşitli yeni motor opsiyonlarına sahip olacak. V12 motora veda etmesi beklenen 7 Serisi modelleri, tamamen elektrikli otomobil olabilir.

Advertisement