GM Design, Pickup Modeline Dair Çizimler Paylaştı

GM Design, Pickup Modeline Dair Çizimler Paylaştı

​​​​​​​Amerikan otomobil üreticisi Chevrolet, uzun zamandır pickup üretimi yapıyor. Şirket, ilk olarak Chevrolet 490 Serisi ile pickup üretimi yapmaya başlamıştı. Şimdiler de markadan çeşitli pickup modelleri karşımıza çıkıyor.

Amerikan otomobil üreticisi Chevrolet, uzun zamandır pickup üretimi yapmaya devam ediyor. Şirket, ilk modeli olarak Chevrolet 490 Serisi ile pick-up üretimi yapmaya başlamıştı. Şimdiler de ise markadan çeşitli pick-up modelleri karşımıza çıkmaya devam ediyor. Her ne kadar elektrifikasyon süreciyle birlikte birçok araç yerini SUV modellere bırakmış olsa da Chevrolet, önümüzdeki yıllarda da pickup modelleri üretmeye devam etmek istediğini belirtiyor.

Şu anda General Motors'ta tasarımcı rolünde bulunan Ben Wilkins'ın çizimleri Instagram hesabı üzerinden paylaşımını gerçekleştirildi. Wilkins, ilerleyen zamanlarda ki Chevrolet pickup modellerine göz atmamızı sağlıyor.

Araca ön taraftan baktığımızda şu anki Silverado’ya benzediğini söylersek yanılmış olmayız. Her ne kadar iki otomobil arasında benzerlikler yer alsa da farklılıklar bulunuyor. Aracın ızgarası biraz daha büyük ve far grubu daha ince bir biçimde tasarlanmış bir biçimde karşımıza çıkıyor. LED gündüz farları ise aşağıya doğru uzanmış bir biçimde geliyor. Alt tarafta ise şık bir tampon tasarımı yer alıyor.

İkinci çizimde ise aracı yan profilden görebiliyoruz. Genel hatlarıyla araca baktığımızda sert çizgilere sahip olduğunu gözlemleyebiliyoruz. Büyük yan aynalar ve çamurluklar aracı olduğundan daha heybetli ve güçlü görüntü vermesine olanak sağlıyor. Her ne kadar pickup modeli oldukça havalı görüntüye sahip olsa da şu anda bu tasarımla ilgili net bir bilginin paylaşılmadığını belirtmekte fayda var.

Chevrolet, son günlerde Silverado'nun ilk elektrikli versiyonunu sunmak için hazırlıklarına devam ediyor. Chevrolet tarafından piyasaya çıkarılan en güçlü seri üretim araç olacak olan Silverado EV, hem kullanıcılarına sunduklarıyla hem de tasarımıyla adından söz ettireceğe benziyor.

Advertisement