Gasly, Takımla Çalışmak İçin Sabırsızlanıyor

Gasly, Takımla Çalışmak İçin Sabırsızlanıyor

Alpine takımına baktığımız zaman resmi anlamda Pierre Gasly, takımla daha yakın bir şekilde çalışmayı sabırsızlıkla bekliyor.

Alpine takımına baktığımız zaman resmi anlamda Pierre Gasly, takımla daha yakın bir şekilde çalışmayı sabırsızlıkla bekliyor. Uzun bir dönemdir bünyesinde yer alan Red Bull markasından dolayısı ile AlphaTauri markasından ayrılan Gasly, önümüzdeki yıl Alpine için yarışacak.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

A523 modelinin lansmanına baktığımız zaman Alpine tulumları ile ilk kez karşımıza çıkan Gasly, yeni sezona harika bir şekilde hazırlandı ve takımla yakından çalışacağını da ifade etti. Pierre Gasly sezonun her geçen daha fazla yakınlaştığını ve heyecanın daha fazla arttığını ifade ediyor. Resmi anlamda baktığımız zaman Alpine pilotu olmanın kendisi için bir onur ve takıma tamamen entegre olmak için sabırsızlandığını ifade etti. Önümüzdeki döneme hazırlanmak ve kariyerimin bu yeni bölümüne başlamak adına takımla çok fazla çalışma yaptığını ifade etti. Bugüne kadar gösterdikleri destekler ile bulunduğu noktaya geldiğini ifade etti. Red Bull Racing markasına müteşekkir olduğunu da ifade etti. Temiz bir sayfa, yeni bir başlangıç olduğunu ve geleceğin kendi ellerinde olduğunu hissettiğini de sözlerine ekledi. Gasly, Günümüzde odak noktasının takımla yakın bir şekilde çalışmak olduğunu ifade etti. Alpine markasının hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmak için tutarlı bir şekilde güçlü sonuçlar elde etmek istediğini de sözlerine ekledi. Her şeyden önünde olarak yaptığım her işte sıkı çalışmaya ve bağlılığa değer veriyorum. Takım çalışmasından ve hedeflediği her şeye ulaşmak adına çevremdeki insanlarla yakın çalışmaktan keyif aldığını da sözlerine ekledi. Hızlanmak istediğini ancak hemen %100'e ulaşmanın kolay olmayacağını da ifade etti. Hazırlık döneminde sıkı çalışmaya devam edeceğini ifade eden pilot aracı geliştirmek adına mühendislere tutarlı geri bildirimler vereceğini ve şampiyonada takımına faydalı olmak için çok çalışacağı da sözlerine ekledi.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

 

Formula 1 pilotu Fransa'yı bu organizasyonda temsil etmenin etmek gerçek bir onur olduğunu ifade etti. Esteban ile birlikte Alpine takımına katılmanın kendisi adına büyük bir onu olduğunu da ifade ediyor. Birbirlerini motive etmeli ve takımı harekete geçirmelerini de ifade etti.

Advertisement