Formula 1'de Sıradaki Durak Avustralya

Formula 1'de Sıradaki Durak Avustralya

Formula 1'de bu yılın üçüncü yarışı olarak karşımıza çıkan Avustralya GP bu hafta sonu gerçekleştirilecek.

Formula 1'de bu yılın üçüncü yarışı olarak karşımıza çıkan Avustralya GP bu hafta sonu gerçekleştirilecek.

Formula 1 serüveninde üçüncü antrenman seansı cumartesi günü Türkiye saati ile 04.30’da, sıralama turları ise saat 08.00’de karşımıza çıkacak. Pazar günü ise saat 08.00’de yarış heyecanı başlayacak. Avustralya GP sezonun üçüncü yarışı olarak karşımıza çıkacak.

​​​​​​​​​​​​​​

Red Bull Dominasyonu Sürüyor

Geçtiğimiz iki yarışta podyumun ilk iki basamağında yer alan Red Bull sürücüleri çifte şampiyon Max Verstappen ve deneyimli sürücü Sergio Perez, sezonun hızlı iki pilotu olarak karşımıza çıktı.

2022 yılında araçlarda yapılan köklü değişimler sonrası bu sezona nispeten daha az değişiklik ile başlayan Formula 1 takımları, Red Bull markasının dominasyonu ile karşı karşıya kaldı. Bu durum sonucunda birçok marka tekrar güncellemeler yapmak için yoğun mesai harcıyor.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Aston Martin Performansı İle Göz Dolduruyor

Bahreyn ve Cidde pistlerinde Ferrari takımı istediği sonuçları alamadı. 2023 yılının sürpriz takımı Aston Martin’in gösterdiği performans ise oldukça beğeni topladı.

Geçtiğimiz sezon sonunda Formula 1’in öne çıkan isimleri arasında yer alan Fernando Alonso’yu takıma kazandıran Aston Martin yönetimi, çifte şampiyona yakışır bir şekilde podyumda yerini aldı. Aracı da efsane sürücüye yardım ediyor. Sezonun ilk iki yarışını da üçüncü sırada tamamlayarak oldukça büyük bir çıkış yapan Fernando Alonso, takım arkadaşı Lance Stroll ile birlikte Aston Martin’i takımlar sıralamasında ikincilik koltuğuna oturtarak büyük bir sürprize imza atmış durumda.

Formula 1’de 2023 yılının üçüncü yarışı Avustralya GP olarak karşımıza çıkıyor. Sezonun ilerleyen zamanlarında nasıl bir Formula 1 dönemi olacağını bekleyip göreceğiz.

Advertisement