Fiat Fiorino Yenilendi

Fiat Fiorino Yenilendi

Fiat Fiorino, yenilendi ve satışa sunuldu. Fiat Professional ailesinin kompakt aracı ön ızgarasına konumlandırılan yeni Fiat logosu ile daha modern ve dinamik bir görüntü ile bizleri karşılıyor.

2007 yılında tüketici ile buluşan Fiat Fiorino, yenilendi ve satışa sunuldu. Fiat Professional ailesinin kompakt aracı ön ızgarasına konumlandırılan yeni Fiat logosu ile daha modern ve dinamik bir görüntü ile bizleri karşılıyor.

Yenilenen Fiat Fiorino’nun şık görünümünü tamamlayan “titanyum gri” ayna kapakları ve tavan rayları ile birlikte 16 inç alaşım jantlar ve aynı renkteki ön ızgara çerçevesi ile ön tampon koruması ilk bakışta bizleri karşılıyor.

Fiorino’nun yine titanyum grisi yan koruma çıtaları ve arka tampon koruması ile şık görüntüsü pekişiyor. Kullanıcısına iç mekânında da konfor ve şıklık ile karşılayan Fiorino’nun kapı panellerinde koltuklarla uyumlu siyah kumaş, deri kumaş kenarları ve koltuklarda açık gri dikiş desenleri olduğunun da altını çizelim.

Araç üzerinde 1.3 litrelik Multijet, 95 HP’lik dizel motorlu versiyon ile birlikte 1,4 litrelik 77 hp’lik benzinli ve 1,4 litrelik benzinli ve fabrika çıkışlı LPG dönüşümlü versiyonla tercih edilebilen Fiorino 208 bin 900 TL başlangıç fiyat etiketi ile karşımıza çıkıyor.