Yeni Lamborghini Urus Evo, Görüntüleri Yayınlandı

Yeni Lamborghini Urus Evo, Görüntüleri Yayınlandı

Lamborghini, makyajlama çalışmalarına başladığı yeni performans odaklı SUV otomobilini çok yakın zamanda görücüye çıkarabilir. Test aşamalarına alınan aracın prototip görüntülerine baktığımızda gövdeleri dahil olmak üzere otomobildeki değişim kendini göst

Lamborghini, makyajlama çalışmalarına başladığı yeni performans odaklı SUV otomobilini çok yakın zamanda görücüye çıkarabilir. Test aşamalarına alınan aracın prototip görüntülerine baktığımızda gövdeleri dahil olmak üzere otomobildeki değişim kendini gösteriyor. Tabii değişim anlamında birkaç değişim yaşasa da araç tamamen baştan aşağı değişti diyemeyiz. Urus Evo makyajlanması ve test aşamaları bittiğinde piyasadaki yerini alacak.

Makyajlanma çalışmalarına bakıldığında değişikliklerin büyük bir kısmını ön tarafta olduğunu görmekteyiz. Urus Evo makyajlanmasıyla beraber geniş bir ızgaraya, yeni hava menfezlerine ve eşsiz detaylı ön tampona sahip olacak. Yeni marşpiyeller ve kaput üzerindeki hava kanallarının da dikkat çekici olduğunu söylemek isterim. Arka tarafa baktığımızdaysa çamurlukların genişlediğini görebiliyoruz bu da aracı daha geniş gösteriyor.

Performans SUV'si olan bu otomobilin motor özelliklerinde herhangi bir değişim yaşayacağını düşünmüyoruz. Kaputun altında yatan 650 beygir güç ve 848 Nm tork üreten 4.0 litrelik çift turbolu V8 motor yerini koruyacak. Şuan detaylarını net bir şekilde bilmesek de aracın hibrit motora kavuşacağı söylentilerini de sıkça duymaktayız.

Tabi şimdilik ortada çok fazla detay olmasa da aracın kamuflajsız görüntüsü resmi olarak tanıtılmasının çok yakın bir zamanda gerçekleşeceğini gösteriyor. Aracın 2022 yılı içerisinde satışa çıkmayacağını düşünmekteyiz. Hibrit model hakkındaki gelişmeler ise ancak model tanıtıldığında açıklanacak.

Advertisement