Ferrari'nin İlk SUV'u Purosangue’nin Görüntüleri Sızdırıldı

Ferrari'nin İlk SUV'u Purosangue’nin Görüntüleri Sızdırıldı

Ferrari'nin bir SUV model geliştirdiğini daha önce sizlerle paylaşmıştık. Tasarımı daha şimdiden otomobil severleri ikiye bölmüş durumda olan model bakalım bizlere neler vadediyor?

İtalyan otomotiv devi Ferrari’nin bir SUV geliştirdiğini daha önce sizlerle paylaşmıştık. Ferrari’nin henüz resmi bir şekilde yayınlanmayan ilk SUV’u Purosangue’nin fotoğrafları sızdırıldı.

İtalyan spor araba üreticisi Ferrari, her ne kadar klas ve hızlı spor arabaları ile bilinse de uzun süredir bir SUV için mesai harcadığını da biliyorduk. Sizlere daha önce Ferrari Purosangue detaylarından daha önce bahsetmiştik.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Ferrari’nin geliştirme sürecinin son safhalarına yaklaştığımız ve tanıtım tarihinin yaklaştığını da belirtelim. İki yıldır gündemde olan SUV modelin fotoğrafları, gelecek otomobilin tasarımıyla oldukça konuşulacağını gösteriyor.

Ferrari’nin ilk SUV aracı Purosangue aşağıdaki gibi görünüyor. Söylentilere göre aracın tanıtımından önce sızdırılan bu görüntüler fabrikada çekilmiş. Görsellerden gördüğümüz kadarıyla Ferrari Purosangue, 296 GTB modelinin SUV’a dönüştürülmüş haline benziyor diyebiliriz. Ancak tasarım şimdiden otomobil severleri ikiye bölmüş diyebiliriz.

Yukarıdaki görüntülere baktığımız zaman tasarım çizgisinin markanın görmeye alışık olduğumuz dokunuşlarını yansıtacağını da rahatça söyleyebiliriz. Ancak tam da bu noktada hem yenilikçi bir tasarım olmayışı hem de estetik olarak beklenen tatmini sunmadığı yönünde eleştiriler yer alıyor. Peki siz Ferrari’nin ilk SUV’u Ferrari Purosangue modelini nasıl buldunuz?

Advertisement