En Çok Satılan Volkswagen Modeli Tiguan Oldu!

En Çok Satılan Volkswagen Modeli Tiguan Oldu!

Volkswagen markasının en çok satılan otomobili unvanını geçen yıl Golf modelinden devralan Yeni Volkswagen Tiguan, makyajlı opsiyonu ile ülkemizde satışa sunuldu.

Alman otomotiv devi Volkswagen markasının geçen sene 911 bin adet üretilen ve dünya genelinde en çok tercih edilen modeli olan Volkswagen Tiguan, makyajlı versiyonu ile ülkemizde satışa sunuldu. Dizaynı ve özellikleri yenilenen Alman SUV modeli 3 farklı donanım ve biri dizel, biri benzinli olmak üzere iki farklı motor opsiyonu ile bayilerde yerini aldı.

Liderliği Golf Modelinden Devraldı

Volkswagen markasının en çok satılan otomobili unvanını geçen yıl Golf modelinden devralan Yeni Volkswagen Tiguan, makyajlı opsiyonu ile ülkemizde satışa sunuldu.

Geçen yıl 911 bin adet üretilen Tiguan modelinin makyaj ile birlikte görünümünde ve teknik özelliklerinde iyileştirmeler yapıldığı da gelen bilgiler arasında.

Tiguan Modelinin LED Farları Dikkat Çekiyor

Yeni Volkswagen Tiguan modelinin dış dizaynında en dikkat çekici unsurların başında yeni LED farlara yer verilen ön profile yer verilmiş.

Aracın 4 bin 509 mm uzunluğu, bin 839 mm genişliği ve bin 665 mm yüksekliği mevcut. Tiguan modelinin daha yüksek konumlandırılmış ve genişletilmiş ön radyatör ızgarası ve yeni Golf modeline benzer far dizaynı da dikkat çekiyor. 

Aracın arka tarafında Volkswagen markasının diğer modellerindeki gibi modeli isminin bagaj kapağının ortasında olduğunu da dikkatini çekelim.

Aracın arka kısımda yeni alt arka krom çıta ve trapez formundaki egzoz çıkışları da aracın yenilikleri arasında yer alıyor.

3 Farklı Versiyonla Ülkemizde Satışa Sunulacak

Modelin donanım opsiyonları da değişen Tiguan modelinin Türkiye'de Life, Elegance ve R-Line olmak üzere 3 farklı versiyonla satışa sunulduğu da belirtelim.

Verilen bilgilere bakılırsa baz donanım seviyesi olan Life versiyonunda, LED ön farlar, 3 bölgeli dokunmatik klima, yeni çok fonksiyonlu deri  direksiyon, hız sabitleyici, 8.5 inç ekrana sahip bilgi-eğlence sistemi, App-Connect gibi donanım özellikleri standart olarak sunulan detaylardan.

2021 Volkswagen TiguanEleganceve R-Line donanım seviyelerinde ise, standart olarak sunulan, interaktif ve akıllı aydınlatma modlarına sahip olan aydınlatma sisteminin farklı yol ve sürüş koşullarına göre otomatik olarak farklı aydınlatma fazlarına istenildiği zaman geçiş yapabiliyor.

Tek farda yer alan 24 adet LED'den meydana gelen bu matris modülün, isteğe bağlı olarak sunulan Dinamik Far Asistanı sayesinde direksiyon açısı, hız, karşıdan gelen araç, yaya trafiği ve hava koşullarına bağlı olarak bağımsız kontrol edilebildiği de kayıtlara eklendi.

Elegance donanım seviyesinde bulunan diğer standart özellikler arasında ise 9.2 inç diyagonal ekranlı dijital kokpit, 30 renkli ambiyans aydınlatma, kolay açılır/kapanır bagaj kapağı, panoramik cam tavan, ısıtmalı ön koltuklar /deri direksiyon, 18 inç alüminyum alaşım jantlar ve gümüş tavan raylarına yer verilmiş.

Tiguan modeli ile detaylı bilgiye sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca Tiguan ve diğer tüm modellerle ilgili fiyatları sitemiz üzerinden takip edebilir, size uygun aracın tek bir tıkla sahibi olabilirsiniz

Advertisement