Elektrikli Opel Mokka İçin Türkiye Tarihi Belli Oldu

Elektrikli Opel Mokka İçin Türkiye Tarihi Belli Oldu

Opel tarafından yapılan açıklamaya göre, güncel tasarım dilini tam anlamıyla hayata geçirdiği ilk otomobili 2021 Opel Mokka'yı Haziran ayında Türkiye'de satışa sunmasının ardından aynı aracın elektrikli modeli de Türkiye'de satışa çıkmak için hazırlanıyor

Alman marka Opel'in geçtiğimiz Haziran ayında ilk defa satışa sunduğu Yeni Opel Mokka'nın yüzde yüz elektrikli modeli Opel Mokka-e, 2022 yılının ilk yarısında Türkiye pazarında satışa sunulacak.

Opel tarafından yapılan açıklamaya göre, güncel tasarım dilini tam anlamıyla hayata geçirdiği ilk otomobili 2021 Opel Mokka'yı Haziran ayında Türkiye'de satışa sunmasının ardından aynı aracın elektrikli modeli de Türkiye'de satışa çıkmak için hazırlanıyor.

Yeni Opel Mokka-e 2022 Yılında Türkiye Yollarında Olacak

Alman üreticinin elektrikli modeli Yeni Opel Mokka-e, 2022 yılının ilk aylarında Türkiye yollarında olacak. 2021 Opel Mokka-e, yüzde yüz elektrikli motoruyla sıfır emisyon ve keyifli bir sürüş deneyimi vadediyor.

Opel, Yeni Mokka modeli ile modernlik ve eğlenceyi harmanlayan yeni bir otomobili ortaya koyuyor. Emisyonsuz elektrikli sürüş özelliğiyle son derece verimli ve kompakt olan Yeni Mokka-e, kullanıcısının hem şehir içi hem de şehir dışı sürüşlerini en iyi şekilde destekliyor.

Elektrikli Opel Mokka-e Sıfır Emisyonla Sürüş Keyfi Sunuyor

Yeni Mokka, Opel tarihinin ilk defa satışa sunulduğu günden itibaren yüzde yüz elektrikli bir seçeneğe sahip olmasıyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Opel Mokka-e, sıfır emisyon ile üstün sürüş keyfini bir arada sunuyor. Elektrikli Mokka-e'nin elektro motoru, 100 kW 136 beygir gücünde ve ilk hareket anından itibaren 260 Nm tork değerlerini kullanıma sunuyor. Elektrikli sistem son derece canlı ve dinamik sürüş özellikleri ile ön plana çıkıyor.

Elektrikli Mokka’nın kullanıcısı ''Normal", "Eko" ve ''Spor'' olmak üzere toplam 3 ayrı sürüş modundan birini seçerek o anki ihtiyacına ve keyfine uygun sürüş tarzını ayarlayabiliyor. Maksimum hız, 50 kW/sa kapasiteli batarya ve sürüş menzilini korumak için maksimum hızını 150 km/s ile sınırlandırılıyor.

2021 Opel Mokka-e modelinde standart olarak gelen 100 kW’lık DC hızlı şarj özelliği, bataryanın % 80’ini yarım saatte şarj etme olanağı tanıyor.

Tamamen elektrikli Opel Mokka-e, normal sürüş modunda WLTP normuna göre 322 km’ye kadar elektrikli sürüş menzili sunuyor. Eko sürüş modu, menzili daha da uzatabiliyor. Ev tipi prizler için kablo çözümü, wall box ya da yüksek hızlı şarj olsun, Yeni Mokka-e tek fazdan üç fazlı 11 kW’a kadar tüm olası şarj çözümlerine de olanak tanıyor.

Advertisement