DS Automobiles Sıfır Faizli Eylül Kampanyası

DS Automobiles Sıfır Faizli Eylül Kampanyası

DS Automobiles kampanyalar sunmaya devam ediyor. Eylül ayında DS modellerinde sıfır faiz imkanı sunuluyor.

Sonbaharda DS sahibi olmak isteyenler için DS özel satın alma teklifleri sunuyor. DS araba fiyatları sitemiz üzerinde yer almaktadır.

DS Automobiles’in Eylül ayı tekliflerine baktığımız zaman 300 hp güce sahip şarj edilebilir hibrit versiyon DS 7 Crossback E-TENSE 4X4, yüzde 0 faizli kredi ya da takas desteği imkanı ile satışa sunulduğunu görüyoruz. DS 7 CROSSBACK modeline baktığımız zaman yüzde 0 faizli kredi ya da 40 bin TL’ye varan takas imkânı sunulduğunu görüyoruz. Eylül ayında DS 7 CROSSBACK Opera PureTech 225 modeli ve yarı otonom sürüş imkânı sağlayan DS CONNECTED PILOT sürüş yardımcısı ücretsiz bir şekilde kullanıcılara sunuluyor.

DS Automobiles markasının 300 beygir güç ve dört tekerden çekişli modeli DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4 modeli, gücü ve esnekliği bizlere sunuyor. DS Automobiles’in Formula E Şampiyonası’ndan edindiği tecrübenin sonucu olarak geliştirdiği şarj edilebilir hibrit teknolojisi ile desteklenen DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4, günlük kullanımınız düşünülerek dizayn edildi. Model tam elektrikli sürüş menzili ile ön plana çıkıyor.

Farklı Motor Seçenekleri Tercih Ediliyor

Tasarımı ile dikkat çeken DS 7 CROSSBACK modelinde ikisi de tam otomatik şanzımanlar eşliğinde sunulan BlueHDi 130 dizel ve PureTech 225 benzinli olmak üzere farklı motor seçenekleri ile tercih edilebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

DS 7 CROSSBACK modelinin DS Active Led Vision LED ön farlarına baktığımız zaman aracın dış tasarımını tamamlayan ögelerden biri olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Siz de sitemiz üzerinden DS marka araçlar için fiyat teklifi alabilir, araç karşılaştırmaları yapabilir ve size uygun araç için fiyat teklifi alabilirsiniz. Sitemiz üzerinde DS araba hakkında bilgi verilmiştir.İnceleyebilirsiniz.

Advertisement