DS 4, 2022'de Türkiye'ye Geliyor

DS 4, 2022'de Türkiye'ye Geliyor

DS Automobiles, DS 7 CROSSBACK, DS 3 CROSSBACK ve DS 9'dan sonra markanın yeni jenerasyonunun dördüncü modeli olarak dikkatleri üstüne toplayan DS 4 modeli tanıtıldı. Avant-garde tasarımı ve yüksek teknolojik özellikleri ile sınıfında ayrışan DS 4, 2022 y

DS Automobiles, DS 7 Crossback, DS 3 CROSSBACK ve DS 9'dan sonra markanın yeni jenerasyonunun dördüncü modeli olarak dikkatleri üstüne toplayan ds 4 modeli tanıtıldı. Avant-garde tasarımı ve yüksek teknolojik özellikleri ile sınıfında ayrışan DS 4, 2022 yılında ülkemizde satışa sunulacak.

DS Automobiles Türkiye Marka Direktörü Berk Mumcu, “DS markası; Türkiye’de hem satış rakamları hem DS STORE sayısı hem de ürün yelpazesi olmak üzere birçok alanda büyümesini sürdürüyor. Marka olarak önceliğimiz her zaman müşteri deneyimi ve memnuniyeti üzerine kurulu. Satışı ise daima bir sonuç olarak görüyoruz. Bu noktada, talebe göre hareket edip araçlarımızı hızlı bir şekilde müşterilerimizle buluşturmaya gayret ediyoruz. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim; DS 4 için Türkiye’den ciddi bir talep var. 2022 yılında DS 4 için beklentilerimizin üzerinde bir taleple karşılaşacağımızı tahmin edebiliyoruz. Bu da bizleri sevindiriyor ve heyecanlandırıyor” ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Stratejik anlamda önemli bir yere sahip olan ve kompakt premium segmentte bulunan DS 4, DS AERO SPORT LOUNGE konseptinden ilham alıyor.

2022 Yılında Türkiye’ye Geliyor

Global anlamda Pazar payı yükselişte olan bir marka olan DS Automobiles, DS 4 ile gelişimini hızlandıracak gibi görünüyor. Kompakt premium segmentin ana hatlarını yeniden belirlemek için tasarlanan DS 4, modern ve çekici SUV Coupé ile geleneksel kompakt hatchback olmak üzere iki gövde şeklinden etkileniyor.

Kademeli şekilde Avrupa pazarlarında 2021 yılının son çeyreğinden itibaren asfalta inmesi beklenen DS 4, 2022 yılında ülkemizde satışa sunulacak. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan DS Automobiles Türkiye Marka Direktörü Berk Mumcu, “DS Automobiles modelleri, gerek donanım gerekse konfor özellikleri açısından bulunduğu sınıf içerisinde kullanıcılarına daha çok özellik vaadediyor. Bunu, şu anda Türkiye’de satışta olan DS 7 CROSSBACK ve DS 7 CROSSBACK E-TENSE modellerimizde görebilirsiniz. DS 4 de aynı şekilde kompakt premium hatchback sınıfında sunduğu özellikler ve DS Automobiles’in beraberinde getirdiği ayrıcalıklar göz önüne alındığında rekabetçi olacak. Belirttiğimiz gibi 2022 yılında DS 4’ü Türkiye’de satışa sunmayı planlıyoruz” açıklamalarında bulundu.

DS 4 ile hali hazırda olan taleple de ilgili görüşlerini belirten Berk Mumcu, “DS markası; Türkiye’de hem satış rakamları hem DS STORE sayısı hem de ürün yelpazesi olmak üzere birçok alanda büyümesini sürdürüyor. Marka olarak önceliğimiz her zaman müşteri deneyimi ve memnuniyeti üzerine kurulu. Satışı ise daima bir sonuç olarak görüyoruz. Bu noktada, talebe göre hareket edip araçlarımızı hızlı bir şekilde müşterilerimizle buluşturmaya gayret ediyoruz. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim; DS 4 için Türkiye’den ciddi bir talep var. 2022 yılında DS 4 için beklentilerimizin üzerinde bir taleple karşılaşacağımızı tahmin edebiliyoruz. Bu da bizleri sevindiriyor ve heyecanlandırıyor” ifadelerini kullanarak sözlerini tamamladı.

Siz de sitemiz üzerinden DS güncel fiyat listesi ve tüm markaların fiyat listesine ulaşabilirsiniz. Ayrıca araç karşılaştırmaları yapabilir ve size uygun araca sahip olabilirsiniz

Advertisement