Citroen Ë-C4, 2022'de Türkiye'de!

Citroen Ë-C4, 2022'de Türkiye'de!

Citroen markasının önemli modelleri arasında yer alan C4'ün yüzde 100 elektrikli versiyonu 2022 yılının ilk aylarında ülkemizde olacak. Böylece hem Citroen'in elektrikli ürün gamı genişleyecek hem de ülkemizdeki EV seçeneklerine bir yenisi eklenecek.

Citroen markasının önemli modelleri arasında yer alan C4'ün yüzde 100 elektrikli versiyonu 2022 yılının ilk aylarında ülkemizde olacak. Böylece hem Citroen'in elektrikli ürün gamı genişleyecek hem de ülkemizdeki EV seçeneklerine bir yenisi eklenecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Avrupa pazarında iddialı modeller arasında yer alan ë-C4, pazar payının yüzde 8'ini alarak kompakt elektrikli hatchback sınıfının en çok satılan üçüncü aracı olarak dikkat çekti. Tasarımı ve konforuyla dikkat çeken ë-C4, 136 bg güç üretebilen elektrikli motoru ile ön plana çıkıyor.

35 Kilometre Menzil Mesafesi Sunuyor

Citroen e-C4'ün batarya sistemi 350 kilometrelik bir menzil mesafesi sunuyor. Citroen’e özgü Kademeli Hidrolik Destekli Süspansiyon Sistemi® teknolojisinin standart olarak yer aldığı yeni ë-C4, Citroën Advanced Comfort® programı kapsamında da sürüş konforunu yüksek seviyelere çıkarıyor.

Citroen ë-C4, bu verilerle kendisini Mercedes-Benz EQC modeline yaklaştırıyor aslında. Hızlı şarj süresi ile dikkat çeken modele 350 kilometrelik -görece- az menzilinin yarattığı dezavantajı bu şarj süresi ile fazlasıyla kapatabiliyor.

Advertisement