Chevrolet Seeker Çin'de Tanıtıldı

Chevrolet Seeker Çin'de Tanıtıldı

​​​​​​​2022 yılının Nisan ayında Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı, Çin pazarı için yeni bir Chevrolet Crossover modelinin görüntülerini yayınlamıştı. Modelin ismi Seeker olarak belirlendi.

2022 yılının Nisan ayında Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı, Çin pazarı için yeni bir chevrolet Crossover modelinin görüntülerini yayınlamıştı. Modelin ismi Seeker olarak belirlendi. Model çekici tasarımı ve birçok gelişmiş teknolojiyle beraber Çin Halk Cumhuriyetin de ilk kez kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Model, uzun bir kaputa ve kısa çıkıntılara sahip keskin bir görünüme sahip. Standart 18 inçlik jantlar SAIC-GM platformunda üretilen Buick Envision modelinde de karşımıza çıkmıştı.

Seeker’in, iç mekanına bakacak olursak, iki adet 10.25 inçlik ekrana sahip ve teknoloji ağırlıklı bir iç mekan ile karşılaşıyoruz. Aracın bilgi-eğlence sisteminin ise sadece Çin’e özel geliştirilen Xiaoxue adlı bir işletim sistemine sahip ve kablosuz yazılım güncellemeleri alıp, kablosuz Apple CarPlay’i destekleyebildiğini görüyoruz. Aracın ön koltukları ise ısıtmalı ve ayarlanabilir bel desteğiyle konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor.

Modele güç veren motorun ise Ecotec ailesinde bulunan yeni nesil 1.5 litrelik turboşarjlı ve dört silindirli bir motor olduğunu söyleyelim. Bu motor 180 beygir güç üretebiliyor ve maksimum hızı saatte 205 kilometreyi bulabiliyor.

Advertisement