BMW XM Label Red, Gösterişli Tasarımıyla Karşımızda

BMW XM Label Red, Gösterişli Tasarımıyla Karşımızda

Alman otomobil üreticisi BMW, merakla beklenen SUV modeli XM'in tanıtımını yaptı. Bugüne kadar üretimi yapılan ilk tamamen M modeli olan araç, sunduğu özellikleri ve ilgi çekici tasarımıyla kendinden söz ettirecek gibi duruyor.

Alman otomobil üreticisi BMW, merakla beklenen SUV modeli XM'in tanıtımını yaptı. Bugüne kadar üretimi yapılan ilk tamamen M modeli olan araç, sunduğu özellikleri ve ilgi çekici tasarımıyla kendinden söz ettirecek gibi duruyor. Şimdi ise aracın ilk donanım paketinin resmi duyurusu yapıldı.

BMW M'in sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımla birlikte XM Label Red'in özellikleri ve görselleri sunuldu. Aslında bu aracın görseli ilk tanıtımın ardından kısa bir süre önce karşımıza çıkmıştı.

İlk olarak aracın teknik özelliklerine bakalım. BMW tarafından aktarılan bilgilere göre XM Label Red, toplamda 738 beygir güce sahip olacak ve 1.000 Nm tork üretebilecek. İlk tanıtımda karşımıza çıkan standart XM versiyonu ise 4.4 litrelik V8 motorun ve bir elektrikli motorun eşleşmesi sayesinde 644 beygir güce sahipti ve 800 Nm tork üretebiliyordu.

Label Red versiyonundaki değişikler yalnızca motor gücü ile alakalı değil. Aracın birçok bölgesinde kırmızı renkler yer alıyor ve kırmızı renkteki M logosu da dikkatlerden kaçmıyor.

Tüm bunlara ek olarak artan güç sebebiyle süspansiyon, fren ve diğer mekanik parçalar da yükseltmeler olabileceğini söyleyebiliriz. Yeni BMW XM Label Red, 2023 yılının sonbahar aylarında piyasaya çıkarılacağını da belirtelim.