Bertone'un Yeni Hiper Otomobili 21 Aralık’ta Karşımıza Çıkacak

Bertone'un Yeni Hiper Otomobili 21 Aralık’ta Karşımıza Çıkacak

​​​​​​​​​​​​​​İlk önce şirketin geçmişi hakkında biraz bilgi verelim. 2014 yılında Bertone şirketi iflas ettiğini açıklamıştı.

İlk önce şirketin geçmişi hakkında biraz bilgi verelim. 2014 yılında Bertone şirketi iflas ettiğini açıklamıştı. Fransız mühendislik şirketi AKKA Technologies'in bir bölümü olan Collegno'nun Akka Italia şirketi 2016 yılın da, şirketi satın alınmıştı. Tarihler 2020 yılını gösterdiğinde ise, Mauro ve Jean-Franck Ricci kardeşlerin sahibi olduğu Ideactive şirketinin markanın isim haklarını satın almıştı. Bu satın alma işlemi ile marka için yeni bir sayfa açılmış oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Şirket tarafından yepyeni bir teaser paylaşıldı ki bu teaser hiper otomobil resmi olarak tanıtılmadan önceki son görüntüler. Aracın, önümüzdeki hafta resmi olarak karşımıza çıkacağını da söyleyelim. Şu an için bu araç ile ilgili ayrıntılar olmasa da Bertone'un performans aracının plastik atıklardan yapılan yakıt ile çalışacak şekilde tasarlandığı bilgisi gelen haberler arasında.

McLaren 720s’e yan profilden bakıldığında benzeyeceği iddia edilen bu hiper otomobil yan profilden andıracağı konuşuluyor. Aracın tasarımının İtalyan zarafetine ve İtalyan Beyefendisi'ne bir övgü olarak hizmet edeceğini Bertone tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda karşımıza çıkıyor.

Bertone’un yaptığı açıklama sadece bu araç ile sınırlı kalmadı. Şirket aracın tasarımının İtalyan zarafetine ve İtalyan Beyefendisi'ne bir övgü olarak hizmet edeceğini hiper otomobillerin, üst düzey üreticisi olmak istediğini ifade ediyor. Son olarak otomobil, 21 Aralık Çarşamba günü karşımıza çıkacağını belirtelim.

Advertisement