Nissan, Serena’nın Tanıtımını Yaptı

Nissan, Serena’nın Tanıtımını Yaptı

​​​​​​​Son yıllarda yeni trend SUV modeller olsa da Nissan, ürün gamını genişletmek için minibüs model de eklemeyi ihmal etmiyor.

Son yıllarda yeni trend SUV modeller olsa da Nissan, ürün gamını genişletmek için minibüs model de eklemeyi ihmal etmiyor.

Şirket bu kapsamda Nissan’ın Serena modelinin altıncı neslini üretiyor. 1990’lı yıllardan itibaren şirket Serena’nın üretimine devam ediyor. Altıncı nesli ile araç daha modern ve güçlü tasarım yapısına sahip olacak. Minibüste elektrik destekli sürgülü kapı, ön ve arka kısımda yer alan LED aydınlatmalar gibi özellikler yer alıyor.

Serena’nın uzun yolculuklar için özel olarak tasarlandığını söyleyebiliriz. Bu kapsamda şirket diz mesafesini bir önceki model ile kıyasladığımızda daha da arttırdığını görüyoruz. Ayrıca iç mekanda USB bağlantısı için birçok giriş eklendi.

Nissan Serena’nın uzunluğu 4690 milimetre veya 4765 milimetre, genişliği ise 1695 milimetre veya 1715 milimetre olacak şekilde donanımlarına bağlı bir biçimde olacak. Donanım paketi ve kullanılan ekipmanlara göre aracın ağırlığı 2110 kilogram ile 2235 kilogram arasında değişkenlik gösteriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Araç iki farklı motor seçeneği ile karşımıza çıkıyor. İlki, 2.0 litrelik benzinli motor olarak karşımıza çıkarken bu versiyonunda araç dört tekerden çekişe sahip olacak. Bu motor ile araç 150 beygir güç ve 200 Nm tork üretebiliyor. Diğer motoru ise 1.4 litre hacminde karşımıza çıkarken e-Power teknolojisi yer alıyor. Bu motor sayesinde ise 98 beygir güç ve 123 Nm tork üretiliyor. Minibüsün sahip olduğu toplam güç ise 163 beygir güç ve 315 Nm tork olarak karşımıza çıkıyor. Bu motor seçeneğinde yalnızca önden çekişli versiyon bulunuyor.