Bahar Geldi, İkinci El Piyasası Hareketlendi!

Bahar Geldi, İkinci El Piyasası Hareketlendi!

Türkiye'de havaların ısınması ve bayramın yaklaşması ile birlikte ikinci el otomobil pazarında hareketli günler yaşanmaya başladı.

Ülkemizde havaların ısınması ve bayramın yaklaşması ile birlikte İkinci el otomobil pazarında hareketli günler yaşanmaya başladı.

Kış ayında satışların durgun geçtiği ikinci el otomobil pazarında havaların ısınması ile birlikte satışlarda artış yaşanıyor.

Bayram ve tatil sezonunun yaklaşması ile birlikte vatandaşlar araç almak için İkinci el otomobil pazarına yoğun ilgi gösteriyor. Pazarda ikinci el fiyatlarının yüksek olmasına rağmen vatandaşlar ikinci el araçlara rağbet gösteriyor. Yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte satışların daha da artması da beklenenler arasında.

İkinci el otomobil pazarında araç satışı yapan vatandaşlar ve esnaf, "Kış sezonunda araç satışları yok denecek kadar azdı. Araç fiyatlarının yükselmesinden dolayı vatandaşlar araç almıyordu. Durgun geçen satışlar havaların ısınmasıyla birlikte son iki haftadır canlandı. 2 haftadır pazarda güzel araç satışı oluyor. Fiyatlar yüksel olmasına rağmen vatandaşlar araç alıyor. Önümüzdeki haftalarda satışların daha da artacağını tahmin ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Ülkemizde hafta sonları kurulan açık oto pazarlarında 100 bin lira ile 250 bin lira arasındaki otomobillerin daha çok ilgi gördüğü kayıtlara geçti.