Alfa Romeo Giulia ve Stelvio Makyajlanacak

Alfa Romeo Giulia ve Stelvio Makyajlanacak

​​​​​​​Alfa Romeo’nun Giulia ve Stelvio modellerinin makyaj operasyonunu ve yeni Competizione paketini ortaya koyan görseller ortaya çıktı.

Alfa Romeo’nun Giulia ve Stelvio modellerinin makyaj operasyonunu ve yeni Competizione paketini ortaya koyan görseller ortaya çıktı. Alfa Romeo Giulia ve Stelvio makyaj ile birlikte Alfa Romeo’nun Tonale modeline sunduğu yeni tasarım detaylarına kavuşmuş olacak.

Alfa Romeo’dan henüz konu hakkında resmi bir paylaşım gelmezken, ortaya çıkan görseller ise Autopareri adlı sitede paylaşıldığını görüyoruz. Görsellerde Stelvio’nun yeniden tasarlanan LED farlarını, tamponun bir kısmını ve yeni hava girişlerini karşımıza çıkıyor.

Diğer bir görselde ise modellere eklenecek yeni Competizione paketinin logosu karşımıza çıkıyor. Siyah parlak logo, C harfinin üzerindeki kırmızı detay ile geliyor. Bunların yanı sıra paylaşılan üçüncü görselde ise modellerinde hava girişleri ve sürücü asistan sistemlerinin sensörlerini görüyoruz.

Makyajlı Alfa Romeo Giulia ve Stelvio, büyük ihtimalle Tonale’nin yeni bilgi-eğlence sistemini kullanacak. Yenilenen sedan ve SUV model aynı zamanda bir dizi yeni sürücü asistanı sistemene de kavuşabilir.

Alfa Romeo’nun güç aktarma organlarını güncelleyip güncellemeyeceği ise henüz belli olmadığını söyleyelim. Fakat yenilenen modellerde en azından bir tane elektrik destekli bir aktarma organı göreceğimizi düşünüyoruz. Ayrıca dizel seçenekler ise model gamından kaldırılabileceğini belirtelim.

Giulia ve Stelvio, yapılan bu güncelleme ile birlikte 2026 yılına kadar üretilmeye devam edecek. İtalyan üretici Alfa Romeo sonrasında ise bu modellerin yerini alacak elektrikli araçlar planları arasında yer alıyor.

Advertisement