2023 Chevrolet Trax Tanıtımını Gerçekleştirildi

2023 Chevrolet Trax Tanıtımını Gerçekleştirildi

​​​​​​​2023 Chevrolet Trax, tamamen yenilenmiş bir crossover olarak karşımıza çıkıyor. Mevcut araçtan biraz daha büyük olan ve çok daha fazla teknolojiye sahip olan yeni model, 2023 yılının bahar aylarında ABD'de satışa çıkarılacak.

2023 Chevrolet Trax, tamamen yenilenmiş bir crossover olarak karşımıza çıkıyor. Mevcut araçtan biraz daha büyük olan ve çok daha fazla teknolojiye sahip olan yeni model, 2023 yılının bahar aylarında ABD'de satışa çıkarılacak. Aracın fiyatı ise 22.590 dolar olarak açıklandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

chevrolet, yeni Trax'ı beş donanım seviyesinde karşımıza çıkarıyor ve bunlar LS, 1RS, LT, 2RS ve Activ olarak isimlendiriliyor. RS sınıfları, revize edilmiş bir ızgaraya ve farklı gövde kaplamasını ile karşımıza çıkıyor. Activ ise titanyum krom kaplama ve sahte arka koruma plakası ile gelecek.

Trax’ın bileşenleri mevcut Trailblaizer ile paylaşılıyor. Trax'ın uzun aks aralığı artık Trailblazer için 2.7 ve 2.6 metre olarak belirlenmiş oldu. Trailblazer'ın toplam uzunluğu olan 4.41 metre ile karşılaştırıldığı zaman, Trax'ın uzunluğu 4.54 metre olarak ölçülmüş oluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Chevrolet, 2023 Trax ve Trailblazer arasında ortalama 5.000 ABD doları işlem fiyatı farkı olduğunu görüyoruz. Bunun en büyük sebebi, Trailblazer'ın Trax'ta bulunmayan dört tekerlekten çekiş sistemi gibi özellikler olduğunu söyleyebiliriz. 2023 Trax, 139 beygir gücü ve 220 Nm tork üreten 1.2 litrelik turboşarjlı sıralı üç silindirli bir motor ile geliyor. Dört tekerlekten çekiş ise mevcut olmadığını söyleyelim.

Advertisement