50. Yılı Kutlayan BMW Orijinal Motosport Amblemi İle Yeniden Piyasaya Çıkıyor!

50. Yılı Kutlayan BMW Orijinal Motosport Amblemi İle Yeniden Piyasaya Çıkıyor!

BMW, Motorsport logosunu arabasında işleyecek. Büyük özgeçmişini yeniden yaşamak isteyen Alman firma, M paket araçlarına "retro M Sport" versiyonunu sunmak için kollarını sıvadı. Paketin en önemli detaylarından birisi ise, eski BMW Motorsport logosunu bul

50. yılına 24 Mayıs 2022’de giriş yapacak olan BMW, Motorsport logosunu arabasında işleyecek. Büyük özgeçmişini yeniden yaşamak isteyen Alman firma, M paket araçlarına "retro M Sport" versiyonunu sunmak için kollarını sıvadı. Paketin en önemli detaylarından birisi ise, eski BMW Motorsport logosunu bulundurması olacak.

BMW, 2022'nin ilk aylarından itibaren otomobil siparişlerini alacak. Üretim için 2022 yılının Mart ayında başlaması düşünülen otomobillerin fiyatlarının netleşmediğini söyleyelim.

BMW Motorsport GmbH ilk olarak 1972 yılında faaliyete geçmiş bulunsa da 1973 yılına kadar yarışa devam etmedi. BMW logosunun içerisindeki tüm renklerin bir anlamı olduğunu, mavi renginin BMW'yi temsil ederken, kırmızı renk ise markanın yarışçı geçmişini simgelemektedir. Mor rengin anlamıysa bu iki önemli sac ayağını birleştirdiğini söyleyebiliriz.

Alman firma, kutlamalarını sadece Retro logoyla değil belli başlı M modellerinde klasikleşmiş Imola Red, Dakar Yellow, Daytona Violet, Macao Blue, Fire Orange ve Frozen Marina Bay Blue isimli renklerini de paletinde yer verecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022 yılından sonra BMW'nin M modelleri fazlaca gelişime açık olacağını söyleyebiliriz. Büyük bir merakla beklediğimiz M3 Touring, gelecek sene resmen tanıtıma sunulacak. M4 ailesinin performanslı CSL versiyonunu da önümüzdeki yıl görme fırsatını yakalayacağız. "M" logosunu ilk elektrikli otomobilde 2022 yılında çıkartılmasını beklediğimizi söyleyelim.