2024 Jaguar F-Pace Tanıtımı Gerçekleştirildi

2024 Jaguar F-Pace Tanıtımı Gerçekleştirildi

​​​​​​​​​​​​​​Jaguar, F-Pace modelinin tanıtımını yapması üzerinden yedi yıl geçti. Marka yaptığı son paylaşım ile 2024 model yılı için yeni bir F-Pace'in geleceğini ifade ediyor. Araç ihtişamıyla görüntüsüyle dikkat çekiyor.

Jaguar, F-Pace modelinin tanıtımını yapması üzerinden yedi yıl geçti. Marka yaptığı son paylaşım ile 2024 model yılı için yeni bir F-Pace'in geleceğini ifade ediyor. araç ihtişamıyla görüntüsüyle dikkat çekiyor.

Şarj edilebilir hibrit F-Pace WLTP döngüsünde 19.2 kWh'lık lityum-iyon paketi sayesinde elektrik gücüyle yüzde 20'den fazla bir artış sağlayıp 65 kilometre daha fazla menzile ulaşabiliyor. 35-kW DC şarjla aracın pili yarım saatte yüzde 80 oranına kadar dolabiliyor. 7-kW'lık bir AC wallbox eşliğinde aracı tamamen şarj etmek ise yaklaşık olarak iki buçuk saati buluyor.

Jaguar F-Pace modelinin versiyonları P400e de standart dört tekerlekten çekişe ve sekiz ileri otomatik şanzımana sahip olarak karşımıza çıkıyor. otomobil, toplamda 403 beygir güce sahip ve 640 Nm tork üretebiliyor. Aracın 0’dan 100 kilometreye hızlanması ise sadece 5.3 saniye de gerçekleşiyor.

2024 model yılı için belirtilen donanım seviyeleri pazara bağlı olarak değişecek şekilde R-Dynamic S, R-Dynamic SE, R-Dynamic HSE, 400 SPORT ve SVR donanım seviyeleri ile karşımıza çıkacak. R-Dynamic donanım seviyesinin üretimi durdurulduğunu belirtelim.

Donanım seviyeleri ayrımı olmadan, tüm F-Pace SUV'ler 19 inç jantlara, bir dijital gösterge grubuna ve Alexa sesli kontrol ile beraber kablosuz Apple Carplay ve Android Auto'yu bünyesinde bulunduran Pivi Pro bilgi eğlence sistemine sahip standart olarak gelecek. R-Dynamic SE donanım paketi de dahil olmak üzere daha üst donanım paketlerinde, parlak siyah dış vurguları standart olarak karşımıza çıkarıyor. Bahsettiğimiz bu vurgular ayna kapaklarında, ön ızgarada, cam çerçevelerinde ve arka amblemlerde yer alacak.

Advertisement