2023 Yılında Hangi Modeller Tanıtıldı!

2023 Yılında Hangi Modeller Tanıtıldı!

2023 yılının bu zamanına kadar geçen bölümü hareketli bir şekilde yaşanıyor. 2023 yılı otomobil sektörü için oldukça bereketli günler ile karşımıza çıkıyor. Ülkemiz açısından baktığımızda, tarihte görülmemiş satış rekorları kırıldığını ifade edelim.

2023 yılının bu zamanına kadar geçen bölümü hareketli bir şekilde yaşanıyor. 2023 yılı otomobil sektörü için oldukça bereketli günler ile karşımıza çıkıyor. Ülkemiz açısından baktığımızda, tarihte görülmemiş satış rekorları kırıldığını ifade edelim. Global anlamda ise markalar zaten ilk iki çeyrek raporlarından memnun. Bunun dışında 2023 yeni modeller açısından da oldukça hareketli bir yıl olarak karşımıza çıkıyor. Yılın yarısından fazlasını geride bıraksak da şimdiye kadar gerçekten gözle görülebilecek şekilde, kaliteli ve üstün modellerin tanıtıldığını ifade edelim.

İşte 2023 yılında tanıtılan modeller:

1) Jeep Avenger

Yeni bir Jeep modeli tanıtıldı ancak Avenger, elektrikli otomobil deneyimini, Jeep kültürü ile birleştirdi ve bambaşka bir deneyim sunuyor.

2) BMW 5 Serisi

BMW 5 Serisi, hiç şüphe yok ki 2023 yılının en çok konuşulan araçları arasında yer alıyor. BMW markasının E Segmentte yer alan bu aracı, Mercedes-Benz E-Serisi ve Audi A6 gibi modellere hem içten yanmalı motorlu hem de elektrikli kardeşi i5 modeline cevap verecek nitelikte karşımıza çıkıyor. Yeni 5 Serisi modelinde 2023 yılının gözde otomobilleri arasında yer alıyor.

3) Porsche 718 Spyder RS

Porsche markasını herkesin sevdiğini ifade edelim. Porsche, 2023 senesinde elektrifikasyon her geçen gün hız kazanıyor. Bir ortamda içten yanmalı motorlu otomobilleri için Şili'de sentetik yakıt ürettiğinin altını çizelim. Şimdiye kadar üretilmiş en güçlü Spydermodelinin 2023 yılında tanıtıldığını ifade edelim.

4) Makyajlı VW ID.3

Volkswagen markasının ID.3 modeli 2019 yılında tanıtıldı. VW markasının elektrikli aracı, kozmetik olarak yenilendi ve ufak kozmetik detayları ile çağın arabası olarak karşımıza çıkıyor. Bu nedenle kendisi 2023 yılının gözde modelleri arasında yer alıyor.

Advertisement