MotoGP İtalya Grand Prix'sini Bagnaia Kazandı!

MotoGP İtalya Grand Prix'sini Bagnaia Kazandı!

MotoGP Dünya Şampiyonası'nın 6. etabı İtalya Grand Prix'si olarak karşımıza çıktı. Ducati Lenovo takımının seyircisi önünde boy gösteren sürücü Francesco Bagnaia yarışı ilk sırada tamamladı.

MotoGP Dünya Şampiyonası'nın 6. etabı İtalya Grand Prix'si olarak karşımıza çıktı. Ducati Lenovo takımının seyircisi önünde boy gösteren sürücü Francesco Bagnaia yarışı ilk sırada tamamladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Motosiklet yarışları içerisinde en önemli organizasyonlar arasında yer alan MotoGP, 3 haftalık ara sonrası yeniden karşımıza çıktı. Şampiyonası'nın 6. etabı İtalya Grand Prix'sinde, Ducati Lenovo takımının seyircisi önünde yarışan sürücü Francesco Bagnaia bu yarışı ilk sırada tamamladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

MotoGP Dünya Şampiyonası'nın 6. yarışı, Floransa semtindeki 5,2 kilometrelik Mugello Pisti'nde 23 tur üzerinden gerçekleştirildi. Yarışa pole pozisyonunda başlayarak mücadele eden Bagnaia, damalı bayrağı ilk sırada görmeyi başardı. Bu yılın 3'üncü, kariyerinin 14'üncü MotoGP galibiyeti de bu şekilde alınmış oldu. Bitiş çizgisini Bagnaia'nın 1 saniye ardında geçen Jorge Martin (Prima Pramac takımı) 2'nci, liderin 1.9 saniye ardındaki Johann Zarco (Prima Pramac) ise 3. Sırada yarışı tamamladı.

Advertisement